Snelle verzending en goede prijzen

Positief

Heel tevreden met een kanttekening

Over de jaren heen een keer of 4 wat besteld, altijd tevreden! Wat beter had gekund: laatste keer wat voor 50,- besteld en helaas een aantal verkeerd ingevuld, had ik dat goed gedaan had ik een bedrag van 65,- en geen verzendkosten. Helaas niet de klantvriendelijkheid om het product alsnog toe te sturen zonder verzendkosten. Ook niet na aan te geven eventueel extra’s te bestellen en weer 50,- en dus totaal 100,- te spenderen bij deze winkel. Dus nu de extra’s maar bij een andere/goedkopere winkel besteld. Verder alle keren alles goed verpakt, prima prijzen en op tijd!

Goede kwaliteit, snel geleverd

Overzichtelijke website. Snelle en goed verpakte levering. Prima kwaliteit producten voor een redelijke prijs.

Deze online shop is perfect !!

De winkel is 100 procent in orde .......maar de levering via post nl viel dik tegen. Het pakje werd geleverd op een totaal ander adres , hadden die mensen mij niet moeten ken ik kon fluiten naar mijn bestelling. In hun reglementen staat klaar en duidelijk vermeld dat er een handtekening nodig om het pakket te ontvangen, niet dus.

Top service, snelle reactie en snelle levering!

Top service, snelle reactie en snelle levering!

Heel positief

goede service

Snelle service en vriendelijke antwoorden bij je vraag

Prima prijs kwaliteit

Snel geleverd en mooie kwaliteit dozen. Kom zeker terug.

Goed geregeld

Mooie schone singels en goed verpakt

Product was helemaal zoals verwacht en zat ook zeer goed ingepakt. Levering duurde iets langer dan verwacht, maar dat valt te danken aan deze coronatijden, het is momenteel zeer druk bij de post en het pakje moest ook een iets langere afstand afleggen om tot bij mij te komen in Belgie. In het algemeen een uitstekende service, aanrader.

Snelle en goede levering 👍

Snelle en vlugge levering.

al eerder besteld en langs geweest, zal ik wel 2 a 3 x per jaar blijven doen.

al eerder besteld en langs geweest, zal ik wel 2 a 3 x per jaar blijven doen.

Snelle levering prima service

Snelle levering en uitstekende waar voor je geld.

Kwaliteit met snelle levering

Goede kwaliteit voor goede prijs. De snelle levering krijg het er nog eens bovenop! Top!

top en goede prijs

top en goede prijs

Gewoon goed!

Product zoals verwacht.

Supersnel en supergoed.

Mijn bestelling was supersnel binnen en klopte ook volledig. Grote klasse.

goede service snel geleverd zeker aan te bevelen

Goede kwaliteit en accurate levering

Mijn aankoop werd vlot geleverd en zonder beschadigingen. teven krijg je van te voren bericht over de status van je bestelling.

Snelle goede service, prima kwaliteit

Snelle levering!!! Top

Snelle levering, goede service!

Snelle levering, goede service!

Snelle en correcte levering!

Snelle en correcte levering!

Netjes en perfect....levering uitstekend

Alles naar wens.Vlug goed ingepakt

Goede prijs, snelle levering

Goede prijs, goede kwaliteit, snelle levering, goede service. Zeer tevreden.

30 Guldenekker

Reusel 5541 DG