Top sevice qua kwaliteit en levering !

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Netjes verpakt. Mooi produkt.

Fijne shopervaring, moeiteloos bestellen.

Netjes verpakt. Mooi produkt.

Fijne shopervaring, moeiteloos bestellen.

Gewoon snel en goed!

De goederen werden snel geleverd en waren deugdelijk verpakt. Dit gecombineerd met de uitstekende prijs geeft het genoeg reden voor een volgend bezoek.

snel en goed

Snel en goede verzending

Altijd goed

Goede duidelijke site altijd goede service is er iets mis wordt het netjes opgelost.

Altijd goed

Goed en snel

Uitermate correct, servicegericht en vriendelijk

Uitermate correct, servicegericht en vriendelijk.

Graag tot ziens

Alles snel netjes en perfect dikke 10 en graag tot ziens.

De website is overzichtelijk. Klantenservice is netjes en hulpvaardig. Snel geleverd en de conditie is als omschreven wanneer je het product aanschaft.

Prima en snelle service

Prima en snelle service

Heldere communicatie en een snelle levering.

Heldere communicatie en een snelle levering.

perfecte levering!

Overzichtelijke website, ruim aanbod en supersnelle en goed verpakte levering!

Perfecte levering.

Producten voldoen perfect aan de beschrijving. Goed verpakt en proper geleverd.

Goede en snelle service

Altijd correct

Lp en 7 inch heozen zijn perfect. Met name de LP hoesjes zijn ruim bemeten zodat er voldoende ruimte is.

Absoluut perfecte service!

Goeie kwaliteit elpee bescherm hoezen gekocht. Ik had een foutje in huisnummer gemaakt en bezorger had teruggestuurd. Even gebeld, was geen probleem en snel opnieuw aangeboden nu met juiste huisnummer! Echt super netjes van 45toeren! Aanrader!

steeds vlotte en zeer vlugge verzending en prima kwaliteit van de platen

een zeer goede ervaring wat betreft de aanvraag van de platen en prima kwaliteit

Zeer goede en snelle service.Goede producten/goede prijs

Ook tijdens hun vakantie periode gelijk een order bevestiging en bij terugkomst bestelling gelijk verzonden. Goed en degelijk verpakte single met 2 dagen in huis. Top bedrijf van Bianca en Jeroen.

Kreeg meteen na plaatsen bestelling te horen dat Jeroen & Bianca op vakantie waren en dat het wat langer kon duren dan normaal op het moment dat ik de bestelling plaatste. Goed om te weten. Uiteindelijk hoefde ik niet lang te wachten. Netjes verpakt en meteen mee aan de slag gegaan.

Perfecte communicatie en service. Mooi product.

Perfecte communicatie en service. Mooi product.

top

snelle reacties,goed verpakt,snelle levering.

Een dikke 10!

Absoluut perfecte service en verzending! Items voor schappelijke prijzen.. en in perfecte staat, ik ben fan! ;)

Snelle levering, goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs (aktie). Dit was mijn zoveelste bestelling. Tevreden! Ik ben al zeker 12-13 jaar klant.

30 Guldenekker

Reusel 5541 DG