Positive
Brilliant and trustful seller, highly recommended!
SuggestionsEverything was perfect.
Pluspunten
gemakkelijk de opsporingsmethode veel keuze
Verbeterpuntenhet is niet altijd duidelijk of de singles bruikbaar zijn in een jukebox(uitsparingscircel is te klein) beter aangeven ? kan je ook singels bestellen of reserveren?
Goedendag, In 99 van de 100 gevallen zijn de singles geschikt voor de jukebox, sommige platen zijn echter uitgebracht met een klein middengat (zoals bij Picture Discs, veel Engelse persingen van de jaren 90 tot nu). Deze kunnen we desgewenst met een gatenboor geschikt maken voor de Jukebox. Indien U dit wenst, graag even aangeven als opmerking bij uw bestelling.
Pluspunten
snel alles in orde
Verbeterpuntengeen alles prima
Pluspunten
Snelle levering .
VerbeterpuntenDe 45 toeren adaptors zijn vallen een beetje tegen ze zitten niet echt stevig in de single's en gaan snel los. Voor de rest alles goed.
Pluspunten
Prijzen zijn goed
VerbeterpuntenVerzending kan sneller
Pluspunten
Snelle levering, betrouwbaar product.
Pluspunten
Zeer snelle levering , al na 1 dag !
Pluspunten
zeer grote keuze..snelle levertijden
nee gewoon zoo doorgaan.
Pluspunten
Alleen maar positieve feedback e top kwaliteit
Verbeterpunten0
Pluspunten
snel, correct en goede communicatie
Verbeterpunten/
Pluspunten
top verkoper goede prijzen en zeer snelle levering
Pluspunten
zeer goede kwaliteit