Dvd / single / lp opslag box prima kwaliteit.

Duidelijke site met informatie en snelle verzending, netjes verpakt. Opslag boxen stevig van kwaliteit.

Super-snelle verzending

Super-snelle verzending: 1 dag na mijn bestelling werd alles netjes afgeleverd in België. Materiaal van heel goede kwaliteit.

goeie afspraak en snelle verzending

de éne dag besteld, de 2de dag geleverd. prima. kom zeker nog eens terug bij jullie.

Perfect!

Snelle levering, goed verpakt!

Excellente levering.

Excellente levering.

Op zoek geweest naar een single; hier gevonden en in no time op professionele wijze aangeleverd. Gewoon TOP! Dank

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Aanrader 9

Singels als verwacht, goed en verzorgd. Op vragen positief antwoord. Aanrader voor bezoekers van Marktplaats. G.M.Hogenboom

Snel , alles netjes ingepakt , prima

Bestellen en 24 uur later thuis , compliment

Mooie collectie en snelle levering.

Mooi aanbod en altijd snel geleverd.

Top...!!!

Honest seller highly recommended...!!!

Goede berichtgeving en snelle levering.

Ondanks kerstdrukte pakketje eerder dan verwacht ontvangen.

Vriendelijke medewerkers.

Prima site heeft wat je wilt tegen een mooie projs

Ze hadden als één van de weinigen waar ik naar op zoek was en leverden supersnel in de kerstperiode

Prima site

Zou mooi zijn als je een groter aantal singles per pagina kunt instellen. Nu moet je steeds aangeven naar volgende pagina. Is wat irritant op een gegeven moment. Verder prima site en volop keus. Ook afhandeling orders is prima.

Quick and perfectly secure packaged delivery of a truly rare 45, even over the holidays! Thank you

Makkelijk en overzichtelijk

Makkelijk zoeken en overzichtelijk. Echter prijzen van singles tamelijk hoog.

super vlotte levering

ondanks kerstdrukte toch fe volgende dag de degelijke LP-kratten, netjes verpakt, vlot geleverd

Lp en singles keurig verpakt voor verzending. Lp in gesealde versie. Goede kwaliteit voor een nette prijs.

Gewoon goed & geen fratsen

Gewoon goed Snelle levering Degelijk verpakt Nadeel is wel dat de hoesjes erbij worden gedaan met een nummertje erop, die krijg je er niet netjes af en ben ik minder over te spreken, aangezien ik daarvoor "verplicht" ben weer nieuwe hoesjes aan te schaffen.

Tweede bestelling gedaan omdat de eerste zo geweldig was

Heb de eerste bestelling gehad en ze waren alle 15 tip top en de levering werd ook nog eens mooi verpakt en veilig verzonden . Net de tweede bestelling geplaatst Mijn vader heeft me u aanbevolen en hij heeft gelijk .

Snelle en goede levering

Na het bestellen wordt er snel geleverd. Het product is stevig verpakt. Kortom correcte afhandeling.

super

gekregen wat ik heb besteld en vlug opgezonden vinyl was ook nog in goede staat voor mij belangrijk want voor jukebox

Uitstekende service en klantvriendelijkheid

Goed verpakte producten, na het versturen nog advies gevraagd en uiteindelijk nog naar Reusel gereden om een aantal dingen te ruilen. Dit was geen enkel probleem en kreeg ook meteen het verschil in contant terug. Als ik weer wat nodig heb, kijk ik voortaan als eerst bij 45Toeren!

Perfecte kwaliteit, snelle levering

Al verschillende malen binnen- en buitenhoezen voor elpees gekocht bij deze webshop. Kwaliteit altijd perfect en een hele vlotte levering. En faire prijzen.

Guldenekker 30

5541 DG Reusel