Pluspunten
Zeer snelle levering en de kwaliteit van platen zijn goed
Pluspunten
Ik bestel er regelmatig singletjes uit de jaren 50/60. Zien er altijd perfect uit , keurig schoongemaakt en alle platen in een beschermend zacht plastic hoesje ! Snelle levertijd !
VerbeterpuntenEigenlijk geen.
Pluspunten
Super snel Goed materiaal Heldere instructiefilm op de site
Pluspunten
Zeer snelle levering, altijd alles netjes verpakt. Als er aanvullingen zijn op de collectie word je direct geinformeerd. Altijd meteen reactie op je vragen. Kwaliteit van singles en hoesjes goed tot zeer goed.
VerbeterpuntenSommige singles die niet zeldzaam zijn, zijn nogal duur. Voorbeeld: Normaal 'De motorcross is OHIO'. Soms ook groot prijsverschil tussen dezelfde single met en zonder originele hoes.
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
VerbeterpuntenVoor mij geen
Pluspunten
snelle service
Verbeterpuntenverlaag de prijzen
Pluspunten
Alles verliep vlekkeloos
VerbeterpuntenStevigere verpakking
Pluspunten
Eerlijke mensen
VerbeterpuntenZou niet weten
Pluspunten
Goed, zoals altijd!
VerbeterpuntenNvt