Pluspunten
via bol besteld (derdenpartij), erg goedkoop inclusief verzendkosten. En heel erg snel perfect geleverd. *****
Pluspunten
Onbekend maakt onbemind zegt men, maar bij jullie : onbekend maakt voor mij zeer bemind !!! TOPPIE !!!!!
Pluspunten
Gisteren besteld, vandaag al in huis. TOP !!!!
Pluspunten
De laagste prijs incl. verzendkosten en leveringen binnen 3 dagen.
Pluspunten
Goede communicatie, mooie LP koffer en zeer snelle levering! mijn complimenten.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goed verzorgd
Pluspunten
Goede service en kwaliteit van de bestelde platen.
VerbeterpuntenOp de rommelmarkt kun je de platen wel eens goedkoper tegenkomen, maar ja ga maar zoeken!
Pluspunten
vragen worden direct beantwoord snelle levering ,ook als de bank trager is altijd bericht als pakket met de post mee is ben jaren te vreden en zeker aan te bevelen voor muziek liefhebbers johan schorel wolvega, friesland
Pluspunten
Altijd alles in orde
Pluspunten
goede service en snel verstuurd.