Keurig verzorgd. Er wordt kwaliteit geleverd.

Mooie webwinkel, Prima verzorgd. Kwalitatieve indicatie van de singels is top. Goede afspraken. Zeer vriendelijke eigenaar.

Bestelde items zagen er netjes uit en werden snel geleverd

Er is duidelijk zorg besteed aan de platen: ze zien er netjes uit (goed schoon) en worden nog eens extra beschermd door de kunststofhoezen, die om de originele hoezen zijn geschoven. Dit is zeker bij wat oudere platen, waarvan de hoezen soms al behoorlijk wat te verduren hebben gehad, een goede extra bescherming. Verder vind ik het assortiment ook lekker groot: je vind altijd wel iets van je gading.

Mijn bestelling werd binnen 2 dagen en in prima conditie geleverd. Ik kom zeker terug als ik hoezen voor mijn platen nodig heb of als ik mooie singles of lp's bij jullie op de site zie.

Goed product en snel geleverd

Goede ervaring beveel het aan mooi product en snel geleverd. Ga er zeker nogeens bestellen

Een geweldige webshopwinkel veel keuze

Had een bestelling geplaatst. Je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Volgende keer bestel ik weer bij deze webshop

Snelle reactie via e-mail, snelle levering, product goed verpakt.

geweldig

geweldig

Snelle bevestiging en levering

Order werd snel bevestigd en geleverd. Goed verpakt. Lage bestelwaarde voor gratis verzending

Perfekte service, korrecte afhandeling.

Ik ben zeer tevreden over de artikelen die ik bezorgt krijg. En over de manier van verpakken nix dan lof. Gr. Elias.

Goed, snel en compleet.

Prima service, snel en compleet met deugdelijke verpakking.

Ik ben er blij mee!

De beschermhoezen bevallen bijzonder goed. Fijn om mee te werken en de goede afmeting. Ook geschikt voor 2 LP-sets .Ik bestel er gauw weer.

Prima producten snel geleverd

Wederom diverse lp en single hoezen besteld. Prima kwaliteit voor een redelijke prijs en goed verpakt geleverd.

Uitstekende kwaliteit.

Uitstekende kwaliteit van zowel het vinyl als van de hoesjes. Goed verpakt en een snelle levering.

snelle levering van een goed produkt

Gezocht, gevonden en besteld. De volgende dag in huis. Prima

Goede en snelle service

Had 800 beschermhoesje voor singels besteld. Zaten maar 700 in doos,gebeld en andere dag was het geregeld,kreeg de andere 100 binnen

Fantastisch netjes afgeleverd ben blij met de bestelling.

Super snel en voordelig

Bestelling werd snel geleverd en goede kwaliteit tegen goede prijs.

Goed fijn vertrouwd

Zo als het hoort te gaan.

super

goede commutatie en snelle levering

Vriendelijke klantgerichte service op hoog niveau

Op de site is makkelijk via zoekargument datgene op te zoeken wat je wilt hebben. De betaling is simpel en de goederen worden snel en perfect verpakt geleverd. Op vragen via mail wordt duidelijk en snel gereageerd. Kortom: TOPKLASSE

heel goed

ik heb mijn bestelling op tijd gehad. heel harte bedankt.

Goede service. Levering zoals toegezegd en product is van goede kwaliteit

super

Goeie Service

Goede prijs en snelle levering

Guldenekker 30

5541 DG Reusel