geweldig snele levering

Klasse

Goede service mooie platen

Altijd alles snel afgehandeld

Zeer positief contact!

Helaas duurde de bezorging een dag langer dan ik verwacht had.

Super nette levering zoals omschreven

Voor het eerst besteld bij 45 toeren. Super nette en snelle levering ,en voor een goede prijs!

Gekregen zoals omschreven

Gekregen zoals omschreven. Zeer goed verpakt. Heb wel moeten wachten op verzending. Geen track en trace. Contact opgenomen, maar geen antwoord gehad. Spijtig. Maar op de kwaliteit en zorg heb ik niks aan te merken.

Prima en snel geregeld

Prima en snel geregeld

helemaal top

Snelle en goede afhandeling van de bestelling. Uitstekende verpakking

Prima service, goede kwaliteit producten

Al eerder besteld bij deze specialist Veel moeilijk te verkrijgen garage-rock-platen Helemaal in orde!

Fijne ervaring

Spullen als omschreven!

Hele goede ervaring

Lp hoezen besteld en product was zoals verwacht, en daarbij snelle correcte levering !! Ik raad dit bedrijf aan voor al je lp / vinyl benodigheden !

Excellent service, merci.

Excellent service, merci.

Alles snel geleverd

Snel geleverd en alles naar wens

Snelle levering en artikel in prima staat ontvangen

Snello levering en artikel in prima staat ontvangen

uitstekend

meer kan en hoef ik er niet over te zeggen

Prima service, snel geleverd en correcte prijzen

Zeer tevreden over mijn aankoop en de service van 45Toeren.

Ruim assortiment en snelle levering

Nog een paar ontbrekende singles aan mijn collectie kunnen toevoegen. Verzending was pico bello.

ruime keus snel geleverd

jammer dat de geleverde singels niet in plastick hoesjes worden geleverd... daar de andere webwinkels dat wel doen (4x) geef net dat beetje meer kwaliteits gevoel . veder nette singels

goede producten / snelle levering

overzichtelijke website, goede producten en snelle levering

Kwaliteit altijd goed en snelle levering

Ik heb zelf heel veel vinyl en af- en toe heeft 45Toeren wat voor mij dat ik nog niet heb voor ons radio station

Prima afwikkeling van de bestelling !

Het was mijn eerste kennismaking met "45 toeren" en mijn eerste bestelling. Het zal zeker niet mijn laatste bestelling zijn.

Goed verpakt en snel gekregen

Jullie maakte de melding dat het langer zou duren door ziekte Maar was toevallig op tijd binnen want het was voor een cadeau

Snelle en goede service

De gekochte single is vrij direct verstuurd en netjes aangekomen. Zoals je van een webwinkel mag verwachten.

Goede prijs

De singles waren snel binnen goed verpakt, goede kwaliteit. En bovendien niet duur

Guldenekker 30

5541 DG Reusel