goed,vlot,correct !!!

zoals hiervoor gzegd!!goed !!

uitstekend

duidelijk overzicht van de aangeboden artikelen, prettig contact bij eventuele vragen snelle levering van gekochte artikelen.

Vlotte afwerking van bestelling. Zorgvuldig verpakt en Verzonden..

Goede service, snel verzonden en precies zoals omschreven

Netjes verpakt en precies zoals beschreven. Heel erg blij met mijn aankoop, ik ga zeker vaker bij jullie bestellen.

Perfecte site om te kopen

Donderdag besteld, volgende dag in huis perfecte levering zoals afgesproken.

Nette en professionele service

Voor mijn bestelling heb ik telefonisch advies gevraagd en ook netjes gekregen, vervolgens mijn bestelling geplaatst. De bestelling heb ik vervolgens snel en netjes ontvangen.

Op tijd geleverd

Na bestelling al de volgende dag binnen.

Mooie singel zonder beschadigingen. Top

Fijn en snel, ja dat wel

Qualité, efficacité , rapidité

Service rapide Site internet convivial Suivi de commande rigoureux Envoi postal efficace Produits commandés de qualité

Alles was mooi. Verpakt zodat er niks beschadigd kon worden. Snelle levering. Ga zekers nog terug bestellen

Snelle service, netjes geregeld

Netjes verpakt en razend snel verzonden

Transparant

Netjes verstuurd en snel

fantastisch produkt geleverd

fantastisch produkt geleverd

Zoals een webshop moet zijn.

Zeer positief

Als zeer prettig ervaren goede service behulpzaam alles keurig in plastick hoesjes zeer netjes

Goede service en afhandeling bestelling

Goede keuze in asortiment

top

mag iets beter verpakt maar kwaliteitsproduct en levering!

prima bedrijf.

Goede prijs/kwaliteit.

Duidelijke website. Goed aangegeven dat jullie met vakantie waren en daarna de bestelling gingen oppakken. Goede communicatie en snelle levering.

Lekker snel geregeld, wellicht verzendkosten laten vallen boven een bepaald aankoop bedrag

Mijn bestelling is keurig en verzorgt aan gekomen ben zeer tevreden en verder geen opmerkingen het was gewoon perfect

Prima geregeld alles snel geregelt fijne zaak plus punten

Prijs kwaliteit verhouding super, levertijd zoals beloofd, fijne service

In 2de instantie tevreden

Order niet compleet geleverd, nadien wel terugbetaald.

Geen problemen, kwam snel aan

Lees de titel

Guldenekker 30