goede service en correct

Verkeerde verstuurd, direct en keurig gecorrigeerd, zeer tevreden klant

Levert zoals afgesproken

Perfecte winkel voor singels en toebehoren

Goede communicatie en goede service.

Snel antwoord en ik word op de hoogte gehouden v.w.b. de verzending. Goed verzorgd pakketje.

Zeer goed en tevreden

Goede prijs en kwaliteit

Voor een liefhebber van Vinyl, ben je bij 45Toeren op het juiste adres. Gebruiksvriendelijke site, diversiteit en ruim aanbod voor de liefhebber.

Gewoon supergoed

Altijd prima verzorgd mooi ingepakt snel in huis aanrader

Perfecte levering.

Zeer degelijke levering.Alles perfect.Zal in de toekomst daar nog bestellingen doen

Niets dan lof

Fantastische aankopen gedaan bij 45Toeren. Snelle verzending, heel goed verpakt. Niets op aan te merken. Heb al weer een bestelling geplaatst.

Vriendelijke prijzen.

Ruim assortiment met vriendelijke prijzen. Goed advies en prettige bediening.

geweldig

heel goed hele snelle levering en erg vriendelijk

Helemaal perfect..

Hele snelle goed verpakte levering...en helemaal blij met de opberg boxen voor cd's...

Helemaal TOP!!

Snelle levering, realistische prijzen, correcte verpakking en verzending.

vlotte bestelling

Bestellen ging vlot, afgeleverde kwaliteit is in orde. One happy customer!

Snelle service; redelijke prijs

Ik was blij met de snelle levering, al bleek wel dat ik me vergist had in een onderdeel van de bestelling: ik had sellofaanhoesjes met sluitklep besteld in plaats van ( wat ik bedoelde:) zonder zo een klepje. Die twee typen beschermhoesjes voor singles zouden misschien beter naast elkaar kunnen staan en dan bij 1 type er bij zetten: met sluitklepje. Dat us mijn suggestie. Ziet u maar. Met vriendelijke groet Hans Evers

Snelle en juiste levering. Toppie!

Goede ervaring met 45 toeren.

Kwaliteit

Prettig,snel,goeie prijs

Fijn bedrijf en zeer klantgericht!

goed.

goed geregeld. vlug verzonde.

Helemaal top

Goede levering, alleen de betaallink gaat wel eens fout.

Hele proces verliep perfect!!

Hele proces van bestellen tot bezorgen perfect.

Altijd een goede ervaring!

Goede, vriendelijke en snelle service!

Geweldige klantenservice.

Bijzonder pro actieve klantenservice. Goede prijs-kwaliteit van aangeboden items. En snelle levering!

Prima ervaring alleen zaten er stickertjes op de hoesjes van de singels en dat is niet zo'n goed idee! Mijn advies: Bewaar de singels in plastic hoesjes en plak daar de stickers op dan blijven de picture sleeves onbeschadigd!

Guldenekker 30

5541 DG Reusel