Zeer professioneel en klantvriendelijk

Ik was op zoek naar een opbergsysteem voor singles en kwam op deze site terecht. Een goed opgezette overzichtelijke site waar er enorm veel keuze is in alles dus ook de asscecoires. Na bestelling stond de bestelling binnen twee dagen al op de stoep. Super professioneel en klantvriendelijk. Ik kom zeker terug. AANRADER.

Snelle levering en goede kwaliteit

De producten worden snel geleverd en de kwaliteit is goed. Prima service!

snelle service

Dag na bestelling de levering mogen ontvangen. Goede kwaliteit.

Stipte levering

Zoals beloofd, levering de volgende dag. Goed verpakt. Ga hier zeker nog meer bestellen.

Wat een geweldige service!

Ik had een single aan iemand cadeau gedaan als prijs in een quiz. 45toeren heeft de single opgestuurd naar diegene en op mijn verzoek er een kaartje bij gedaan met een tekst van mij waarin ik de ontvanger feliciteer! Fantastisch! Hartelijk dank nogmaals!

Snelle levering. Artikelen zorgvuldig verpakt.

Perfect!

Perfecte service! Al meerdere keren een bestelling geplaatst en altijd topklasse!!!

Mijn eerste bestelling en al zeer tevreden!

Bestelling volgende dag al geleverd. Mooi verpakt en uitstekende kwaliteit. Een echte aanrader!

Perfect, zoals telkens weer!

Perfect, zoals telkens weer!

Great

Excellent service great communication

Ik bestel mijn vinylspullen altijd hier!

Supersnel en accuraat. Fijn!

Eerste bestelling louter enthousiast

Snelle en zorgvuldige levering. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Mooie singles voor een nette prijs

Ben er zeer tevreden mee, ga zeker nog wel een keer vaker wat bestellen

Goede service.

Duidelijke omschrijving, goede service.

Gewoon zoals het hoort

Snelle levering van de bestelde artikelen, prima levering zoals het hoort.

altijd snelle levering

altijd snelle levering

TOP KWALITEIT GOUWE OUWE EPs en SINGLES

Snelle levering en goed en veilig verpakt

Snelle levering. Producten voldoen aan de vooraf gegeven kwalificaties. Tot nu toe drie x iets besteld en ik ben erg positief over 45 toeren.

goede en snelle service

tevreden

prima produkt

keurig afgeleverd niets op aan te merken

mooi singletje snel geleverd

Harry Muskee Band - Mr,Cool / Solid sender single stond al lang op mijn zoeklijstje .............. ben er blij mee. Nu nog een keer Cuby + Blizzards - Going to the city / Maybe we need vinden , dan ben ik compleet

Product niet geleverd

Na aankoop kwam een mail dat product niet meer op voorraad was ondanks dat webshop voorraad aangaf. Na 3 dagen geld teruggestort.

Alles weer tiptop in orde en supersnel !

Supersnelle levering, minder dan een dag en zoals gewoonlijk alles dik in orde, dus weer alle punten !

Guldenekker 30

5541 DG Reusel