Gewoon heel goed

Alles correct o.tvangen

Geweldige webshop 👍🏽

Goede kwaliteit, goed verpakt en snelle levering.

goede snelle levering

Goede service, was iets vergeten met de order mee te bestellen. Na 1 mailtje was de order weer open en kon ik item toevoegen zonder extra verzendkosten. Top service noem ik dat !!

gekregen wat ik wilde

Bestelling is vlot verlopen. Leverdatum was 1 dag later maar dat lag aan postnl. Platen in goede staat en goed verpakt. Ben er blij mee

Ik heb 7" vinyl besteld. De prijs-kwaliteit verhouding is prima. En de bestelling is goed verpakt en snel verzonden.

Uitstekende kwaliteit!

Zeer tevreden met mijn bestelling!! Bestel hier zeker weer!

Snelle levering, zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden, ik zal hier zeker blijven bestellen

Uitstekend!

Snelle verzending en een prima product.

Snel en accuraat!

Verleent een prima service.

Snel en correct

Prima En snel!

geweldige service

mijn ervaring is met deze zaak echt alleen maar goed. De supersnelle verzending is helemaal geweldig.

Leuke kleine zaak, vriendelijke eigenaar en als klap op de vuurpijl, een paar leuke lp's gekocht. Kom er zeker weer.

Eenvoudig, snel, betaalbaar en kwaliteit!

Voor de zoveelste keer besteld en wederom een snelle en goede levering van LP-hoezen. Er komt vast weer een volgende keer! De goedkoopste in bepaalde hoezen en verschillende aantallen te selecteren.

Uitermate goed

Hele goede prijs en kwaliteit. Zeer vriendelijke verkoper dus alles helemaal top. Een aanrader voor elke muziek liefhebber.

Prima koop

Leuk een aantal singles van o.a. Zarah Leander. Niet duur en draaibaar. Het ging mij m.n. om de hoesjes. Blij mee.

Snel antwoord, snel geleverd, perfect ingepakt!

Soms moet je jaren zoeken naar dat ene vinyl plaatje, en als je het dan hebt gevonden wil je het ook zo snel mogelijk hebben, dat lukt bij 45 Toeren perfect, supersnelle levering en perfect ingepakt. Mijn complimenten.

Snelle levering goed verpakt

Snelle en accurate service SUPER

Super snel en goede kwaliteit

Netjes en snel geleverd

Komt alle afspraken en beloftes na en zéér snelle levering.

Gewoon perfect

Zeer mooie site met een ruim assortiment. Zeer snelle levering en goed verpakt verzonden. Ga er zeker vaker bestellen heb er al weer een klaar staan . Binnen kort daar ook in de buurt wil kijken of ik langs kan komen.

Snel duidelijk en niet duur

Overzichtelijk met gelijk antwoord 2 dagen verzendtijd snel

Super netjes verpakt en snel geleverd

Correcte Levering, Nette Prijzen

het beste adres voor het bestellen van binnenhoezen voor elpee's

Guldenekker 30

5541 DG Reusel