prima LP rekjes

goed en vlot geleverd

Top, niet te evenaren

Ik vraag en krijg, betrouwbaar

Geweldige webshop voor vinyl en toebehoren

Ruime keuze, goede prijzen, vlotte service en prima leveringen. Heb al meerdere keren artikelen bij hen gekocht. Helemaal TOP!

Top !!!

Deze mensen zijn vakmensen van zeer Hoog niveau. Pakket was super vlug geleverd de volgende dag al en niets van schending mega proficiat!!

Perfect de afspraken na komen

Super firma, goede service

Levering volgens aanbieden

Goede kwaliteit singles en hoezen, vriendelijk geholpen

Goede kwaliteit singles en hoezen, en we worden vriendelijk geholpen

Prima levering en verpakking

Prima levering en verpakking alleen Postnl levert altijd een dag later😏

Keurig verpakt. Goed en netjes vinyl in hoes. Top!

Goede service, fijn telefonisch contact. Bestelling netjes ontvangen. 1 item ontbrak, na telefonisch contact snel nageleverd. Hoe goed een winkel is merk je pas als er even iets niet helemaal goed gaat. Ze hebben het top opgepakt en snel opgelost. Maximale score

Prima (klant)contact, snelle levering en gewoonweg super.

Perfect!!!

De allerbeste service en top items.

Uitstekend.

aanrader.

Goede en vriendelijke communicatie. Snelle levering.

Gewoon eg goed.

Al vaker besteld bij 45 toeren.nl, altijd goed verzorgd, netjes verpakt. Goede kwaliteit singles waar ik nog jaren plezier van ga hebben.

perfect

erg snelle levering

Alles verloopt vlot en correct

Prijs, levering en product is zeer correct, er is ook een goede beschrijving van de producten, indien een probleem wordt dit onmiddellijk opgelost

Snel verzonden. Ruime keus

Snel verzonden. Ruime keus

super content

snelle levering en producten zo als vermeld prima

Quick and good

Always a pleasure doing bizz

Snel goed, top dus

Makkelijk bestellen, prima website, en snelle reactie en levering. Kan niet beter.

Uitstekend!

Uitstekend! Zeer snelle levering. Alles correct. aanbevolen zeker !

Snelle reactie via de mail en ook snelle levering!

Vriendelijk, snel en goed

De op die ik zocht was niet op voorraad. Ik ontving een email wanneer hij er weer was en heb toen direct besteld. Lp's en hoezen. 1 dag later alles binnen en uitstekend verpakt.

Guldenekker 30

5541 DG Reusel