Lp en 7 inch heozen zijn perfect. Met name de LP hoesjes zijn ruim bemeten zodat er voldoende ruimte is.

Absoluut perfecte service!

Goeie kwaliteit elpee bescherm hoezen gekocht. Ik had een foutje in huisnummer gemaakt en bezorger had teruggestuurd. Even gebeld, was geen probleem en snel opnieuw aangeboden nu met juiste huisnummer! Echt super netjes van 45toeren! Aanrader!

steeds vlotte en zeer vlugge verzending en prima kwaliteit van de platen

een zeer goede ervaring wat betreft de aanvraag van de platen en prima kwaliteit

Zeer goede en snelle service.Goede producten/goede prijs

Ook tijdens hun vakantie periode gelijk een order bevestiging en bij terugkomst bestelling gelijk verzonden. Goed en degelijk verpakte single met 2 dagen in huis. Top bedrijf van Bianca en Jeroen.

Kreeg meteen na plaatsen bestelling te horen dat Jeroen & Bianca op vakantie waren en dat het wat langer kon duren dan normaal op het moment dat ik de bestelling plaatste. Goed om te weten. Uiteindelijk hoefde ik niet lang te wachten. Netjes verpakt en meteen mee aan de slag gegaan.

Perfecte communicatie en service. Mooi product.

Perfecte communicatie en service. Mooi product.

top

snelle reacties,goed verpakt,snelle levering.

Een dikke 10!

Absoluut perfecte service en verzending! Items voor schappelijke prijzen.. en in perfecte staat, ik ben fan! ;)

Snelle levering, goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs (aktie). Dit was mijn zoveelste bestelling. Tevreden! Ik ben al zeker 12-13 jaar klant.

Brilliance come true!

Perfect and smooth transaction, fast shipment, very professional service. Thanks!

Niet geheel tevreden

De buitenhoezen zijn erg glad en vallen ruim om de platenhoes heen zodat ze verschuiven bij het plaatsen in het platenrek.

Snel en in orde

Ruim aanbod en snelle service!

Mijn bestelling geplaatst en de volgende werkdag werd alles al thuisbezorgd. Ruim aanbod, overzichtelijke site en zeer snelle service!

Goede producten en snelle levering

Fantastische service .... super snel en top kwaliteit. Zeer tevreden en kom hier zeker terug.

Goede service en snelle verzending.

Overzichtelijke site, goede service en snelle verzending, dus gewoon een Top Site met redelijke prijzen, wat wil je nog meer?

Snelle verzending, goede service

Snelle verzending, goede service

Betrouwbaar

Altijd snel in huis en fantastische items!!

Goede kwaliteit Snelle bezorging Goede verpakking Ga hier in de toekomst zeker vaker kopen.

In 1 woord super.

Met zorg verstuurd.

Geweldige service!

Heel vriendelijk geholpen, meedenkend. Verpakking was ook erg netjes, alles top!

Goed verpakt en vlot geleverd

Keurige levering. netjes verpakt en verzorgt.

Zeer goede service

Snelle levering, netjes verpakt.

Keurige levering. netjes verpakt en verzorgt.

Snelle levering en top kwaliteit!

Stipt op tijd en prima verpakt geleverd, goeie waren!

Guldenekker 30

5541 DG Reusel