precieser leverings tijdstip
Pluspunten
VerbeterpuntenAls klanten iets bestellen via het internet dan willen ze snel en volledig worden geïnformeerd. Jullie falen op beide fronten. Werk daar aan want anders overleven jullie 2014 niet.
Pluspunten
vandaag besteld, morgen in huis. geen verzendkosten zeer duidelijke website
Communicatie: dikwijls niet bereikbaar
Pluspunten
Het is uiteindelijk wel geleverd
VerbeterpuntenBeter op de hoogte houden wanneer een product geleverd gaat worden. Was geen levertijd indicatie aangegeven. Reageren op gestuurde mail met vraag.
Pluspunten
bij ons was een lamp omgevallen op het nachtkastje, stoeien met de kleine je weet wel, even een telefoontje en een nieuw glas besteld binnen een week hadden we het thuis. Prima service
Pluspunten
VerbeterpuntenVerzendkosten redelijk veel naar belgie
Ik had graag na mijn bestelling een bericht gekregen met de planning; het product werd pas een week na bestelling opgestuurd; dat is geen groot probleem, maar had ik wel graag van te voren willen weten, want nu werd ik ongerust.
Pluspunten
Keurig ingepakt en afgeleverd.
Pluspunten
Het hele proces van leveren is keurig voor elkaar. Ik had de lamp geretourneerd en het geld werd zeer vlot teruggestort.
VerbeterpuntenIk had een lamp teruggestuurd en had gevraagd of zij mij een ander konden adviseren. Daarop kreeg ik geen antwoord.
Pluspunten
Mail ontvangen bij verzending van het product met track&trace code.
VerbeterpuntenIn de bevestigingsmail stond geen indicatie van de levertijd. Ik vind één week wel wat aan de lange kant.
Pluspunten
Na telefonisch contact te hebben gehad, wist ik wanneer mijn product geleverd zou worden. Dit was zeer snel.
VerbeterpuntenGeef in de orderbevestiging al aan wanneer het product wordt geleverd. Geef in ieder geval een indicatie.
aan de lamp zit een grote braam
Sneller leveren en status doorgeven.
Pluspunten
Flexibiliteit Garantie (lamp kapot, na drie weken pas uitgepakt en toch een nieuwe gekregen)
Kazemat 21
3905 NR Veenendaal
Groot Assortiment Lampen en Verlichting op Lampenwebshop Lampenwebshop biedt u sinds 2008 een ruime keuze aan lampen en verlichting in een mix van verschillende stijlen: strak & modern, klassiek & landelijk, industrieel of juist eenvoudig. Dit is de kracht van Lampenwebshop welke haar lampen en verlichting zo bijzonder en veelzijdig maakt. Zo is Lampenwebshop niet alleen origineel en creatief maar bovenal betaalbaar. Bekijk ook eens onze Outlet waar alle laatste modellen, nieuw en in doos, voor spotprijzen worden aangeboden, met kortingen tot wel 70% !