Degelijke kwaliteit, uitstekende leveringstermijn en goede orijs

Kwaliteit is goed voor een goede prijs. Vlugge leveringstermijn waarvoor dank

Bestelling snel verwerkt en geleverd. Top!

top , snelle levering

Zeer tevreden over horse Top Shop. Ik zocht voer voor mijn zieke geit, heeft geen tanden meer, ze eet het prima en is aan het verbeteren, dankzij de snelle levering, en goed verpakt. Top

De juiste producten die ik nodig heb voor de paarden en supersnelle levering. Zeer tevreden.

Personeel is erg vriendelijk en mijn opstaphulp had ik snel binnen.

D. Van Kuilenburg

Mijn bestelling paste niet. Toen ik het terug stuurde moest ik 19 euro betalen aan portokosten. Dat heb ik nog nooit hoeven doen in al die jaren dat ik online koop. De verpakking was een enorme doos voor een relatief klein pakket. Jammer het paste ook nog niet.

In 1 woord: SUPER

Snel antwoord op vragen, zeer snelle verzending en netjes verpakt in een stevige doos. Er zat zelfs een cadeautje bij. Te leuk! Zeker een aanrader om hier te bestellen!

Fijne en snelle bezorging

Besteld, en snel bezorgd!! Erg fijn!!

zeer vlotte levering! super! en paardensnoepjes als cadeautje

Super snelle service

Mooie leren halsters gekocht voor de pony's, en deze laten graveren. Binnen 2 dagen al in huis.

Halster besteld meerdere en was heel snel binnen kreeg er ook een leuk cadeautje bij ( stond ook op de verpakking met een smile) super echt leukk !!

Prima !

Snel Verzonden prima brokjes prima prijs

Snel geholpen

Snel verzonden en helemaal blij!

Ik ben supertevreden met mijn aankoop! Het product werd razendsnel verzonden en kwam perfect aan. Het voldoet helemaal aan mijn verwachtingen en de prijs-kwaliteitverhouding is top. Daarnaast werd ik keurig op de hoogte gehouden van de verzending. Echt een aanrader!

Helder en snelle service

Mooi product gamma gekoppeld aan accurate info en snelle service

Snelle levering, aantrekkelijke prijs!

Eerste X besteld bij deze webshop, goed bevallen! Zelfs een leuk cadeautje bij de levering, wat leuk. Voor herhaling vatbaar

Super prijs, netjes verpakt en snel verzonden. Zeer tevreden.

Super snelle levering en heel voordelig!

Bedankt voor de snelle correcte levering

Prachtig hoofdstel en snelle verzending!

Het hoofdstel is van uitstekende kwaliteit en een fijne pasvorm voor mijn paard. Daarnaast was de verzending verrassend snel, waardoor ik het direct kon gebruiken!

Fijne winkel, fijne webwinkel, fijn personeel en goede service

Mijn meest favo paardenwinkel in heel Zuid-holland!

Snelle levering. Alles goed!

Snelle levering, duidelijke omschrijving

Snel en goed

Bestelling gedaan via de website. Super snel kreeg ik een mail dat ik het op kon halen. Bij afhalen leuk gesprekje gehad. Aanrader

Gewoon erg goed !

Ik heb gebruik gemaakt van de aanbieding 3 likstenen kopen en 3 cadeau krijgen. En ik heb de bestelde liksteen binnen enkele dagen thuis bezorgd gekregen. Meer dan tevreden!!!

Correcte en super snelle levering

Himalaya zoutstenen gekocht 3 kopen, 3 gratis. Alles correct verlopen en super snelle levering.

Slop 1

3223 BP Hellevoetsluis