Fijne webshop met ruim assortiment. Producten worden snel verzonden en communicatie indien nodig verloopt vlot en soepel.
Bedankt voor de mooie review!
Smorgens mijn bestelling gedaan, rond de middag al een bericht dat het bij de vervoerder lag en de volgende dag had ik het in huis. Snelle afhandeling en goede service.
Bedankt voor de mooie review en veel plezier met de bestelling!
Geweldige klantenservice Snel reactie. Snel verstuurd
Heel erg bedankt voor deze mooie review!
Ik had het pakketje binnen een dag in huis, fijne snelle services
Bedankt voor deze mooie review :-)
Vreemd dat 2 dezelfde producten, tegelijk besteld, in verschillende verpakkingen verzonden worden en ook niet gelijk geleverd werden. De ene zak netjes in een doos, de andere zak was verpakt met zwarte krimpfolie. Die had de bezorging nauwelijks overleefd
Bedankt voor deze mooie review! Wij verzenden uitsluitend in dozen. Folie hebben wij niet en wordt door ons niet gebruikt. Zat er toevallig tape van DHL omheen? Want dan kan het zijn dat de doos onderweg beschadigd is geraakt en DHL het her-verpakt heeft. Mocht u de verpakking nog hebben, zouden wij graag een foto willen ontvangen. Dit mag verzonden worden naar [email protected] of via Whatsapp naar 0641434282
Leuke hoefschoentjes gevonden voor een leuke prijs. Ze werden snel geleverd en waren ook goed verpakt. Ze passen perfect. Pony blij en wij blij!
Bedankt voor deze mooie review en veel plezier met de hoefschoentjes :-)
Als ik kan kiezen tussen andere webshops en horsetopshop. Dan kies ik voor horsetopshop. Super snelle levering en snel antwoord op vragen.
Heel erg bedankt voor deze mooie review :-)
Gemaild, omdat ik zeker wilde weten of iets op voorraad was. Ik kreeg heel snel antwoord. En ik had de volgende dag mijn bestelling al in huis! Top service! Dit is vanaf nu de winkel waar ik voortaan al mijn spullen koop!
Bedankt voor deze mooie review!
Echt top heel snel geleverd fantastisch geholpen op de app ik had twee bestellingen gedaan waarvan ik van eentje mijn verzendkosten heb retour gekregen zonder daar om te vragen echt geweldig!!!
Bedankt voor deze mooie review en heel veel plezier met de bestellingen :-)
Goed geholpen aan de telefoon, snelle levering, goede retour service!
Bedankt voor de mooie review!
Super snelle levering en netjes ingepakt.
Heel erg bedankt voor de mooie review en veel plezier met de bestelling!
Na een win actie ,had ik mega snel een mooie code ontvangen om gebruik te maken van de korting . Heel snel een bestelling gedaan die ,binnen 2 dagen in huis was . Super snelle service zelfs in de vakantie periode . Kan niks anders dan aanbevelen
Een terechte winnares, want uw dochter had enorm haar best gedaan. Bedankt voor deze mooie review en veel plezier met de bestelling :-)
Ik ben tevreden en zal hier zeker vaker bestellen!
Bedankt voor deze mooie review!
Vanuit Zambia geappt met mijn vragen op een zaterdag avond denkende dat ik de antwoorden pas zou krijgen op maandag of dinsdag. Was erg verbaasd dat ik meteen antwoord terug kreeg. Kopen op afstand is niet makkelijk maar als een bedrijf ZO reageert, dan is er meteen het vertrouwen dat het goed zit. WELL DONE!!
Bedankt voor deze mooie review! Naast het snelle antwoorden zagen we ook dat de bestelling heel snel bezorgd was. Daar worden wij ook heel blij van :-) Heel erg veel plezier met de bestelling!
Super zaak.
Bedankt voor de review en veel plezier met de bestelling!
Goede klantgerichte service
Bedankt voor deze mooie review en veel plezier met de bestelling!
Kwaliteit is goed voor een goede prijs. Vlugge leveringstermijn waarvoor dank
Heel erg bedakt voor de mooie review! En veel plezier met de bestelling.
Bestelling snel verwerkt en geleverd. Top!
Bedankt voor deze mooie review en veel plezier met de bestelling!
Zeer tevreden over horse Top Shop. Ik zocht voer voor mijn zieke geit, heeft geen tanden meer, ze eet het prima en is aan het verbeteren, dankzij de snelle levering, en goed verpakt. Top
Bedankt voor de mooie review! Als het voer bijna op is zien we de bestelling wel weer binnen komen :-)
De juiste producten die ik nodig heb voor de paarden en supersnelle levering. Zeer tevreden.
Bedankt voor de mooie review!
Personeel is erg vriendelijk en mijn opstaphulp had ik snel binnen.
Bedankt voor deze mooie review!
Mijn bestelling paste niet. Toen ik het terug stuurde moest ik 19 euro betalen aan portokosten. Dat heb ik nog nooit hoeven doen in al die jaren dat ik online koop. De verpakking was een enorme doos voor een relatief klein pakket. Jammer het paste ook nog niet.
Wat jammer dat wij een negatieve beoordeling krijgen zonder dat wij de kans gekregen hebben iets voor u te doen. U heeft geen enkele keer contact met ons opgenomen ergens over. U heeft bij ons een deken besteld welke direct opgestuurd is. Dat die niet past is heel vervelend, maar daar kunnen wij natuurlijk niets aan doen. De kosten voor het terugsturen vanuit Duitsland ligt buiten onze macht. Wij bepalen de prijzen van DHL, PostNL, BPost, DPD, etc niet. En vergeet niet dat wij ook 19 euro aan verzendkosten hebben betaald om het naar u toe te sturen. Welke wij ook kwijt zijn, omdat wij u het volledig betaalde bedrag terug hebben gestort. Wij accepteren de onterechte negatieve beoordeling, maar vinden dit wel heel jammer.
Snel antwoord op vragen, zeer snelle verzending en netjes verpakt in een stevige doos. Er zat zelfs een cadeautje bij. Te leuk! Zeker een aanrader om hier te bestellen!
Bedankt voor deze mooie review en veel plezier met de bestelling en het cadeautje ;-)
Besteld, en snel bezorgd!! Erg fijn!!
Bedankt voor de mooie review :-)
Bedankt voor de mooie review en veel plezier met de bestelling!