Pluspunten
Ik had vragen over de maat van een rijbroek. Ik kreeg vrijwel direct antwoord.
Pluspunten
als metaal bewerker en eigenaar van twee gebeeldhoude hobbelpaarden zijn we opzoek gegaan naar stijgbeugels de grootste wordt nu voorzien van stijgbeugels daarom een ongewoonlijke beoordeling er zitten wat gietfoutjes in de beugels. fijne kerst dagen en bedankt voor de snelle levering. TH. Pouwels
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
na bestelling geplaatst te hebben werd ik keurig op de hoogte gehouden omdat er na 2 dgn weer geleverd zou worden. Daarna heb ik snel de laarzen met de post toegezonden gekregen
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
Pluspunten
ik kon volledig op de mening vertrouwen, dus ook als je geen verstand van paarden hebt kun je volledig vertrouwen op de adviezen!
Pluspunten
Ik bestelde nog iets na, wat nog in het al bestelde pakket bleek te kunnen. Ik kreeg mijn dubbel betaalde verzendkosten teruggestort op mijn rekening. Prima service, bedrijf komt gemaakte afspraken perfect na. Ik kreeg keurig te horen wat er tijdelijk niet leverbaar was, en dit artikel kwam een paar dagen later toch.
Pluspunten
Gister besteld, vandaag binnen gekregen. Zat nog een leuke attentie bij ook.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
zondag besteld, maandag ontvangen! Super snelle service.
Verbeterpuntenbit werd in een standaard enveloppe opgestuurd. Enveloppe was gescheurd maar alles zat er nog wel in. Misschien beter om zware voorwerpen in een doosje te versturen.
Pluspunten
Ik kreeg netjes een creditnota omdat ik achteraf gezien teveel verzendkosten had betaald. Erg nette service!
VerbeterpuntenOp de site duidelijke aangeven of een product op voorraad is en de duur van de levertijd aangeven.
Pluspunten
Super service. Echt waar! Vooral ook persoonlijk. Er zijn gewoon goede afspraken te maken met het bedrijf.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Hele snelle levertijd en heel goed advies.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
super goede informatie gekregen en daarna bestelling gedaan(ging heel eenvoudig). De spullen had ik bijna sneller binnen dan dat ik ze besteld had!! Echt ongelofelijk, een ``TOP`` bedrijf!!!!!!
Pluspunten
Super snelle bezorging en voor een leuke prijs!
Pluspunten
Mijn spullen werden erg snel geleverd.
VerbeterpuntenGeen