Laden reviews...
326 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden regelmatig hoge kwaliteit en betrouwbare levering. Vriendelijk en behulpzaam personeel wordt vaak genoemd. De online beschrijvingen komen overeen met wat geleverd wordt en de producten blijven lang mooi. Over het geheel genomen zijn klanten erg tevreden over het assortiment en de service.
Prachtige vachten altijd en superleuke mails. Snel in contact en snel in verzenden. En als er een keer iets niet helemaal oké gaat dan is het snel opgelost. Ga zo door dames, ik heb superblij met jullie
Agnes
Bodegraven
De artikelen van Schapenvel.nl zijn voor mij met niets vergelijkbaar. Mijn honden en ikzelf genieten enorm van de heerlijke vachten, die hier tevens dienen als akoestische 'dimmer' alsook als heerlijke zitplaats voor mens en dier, zowel in warme als in koude omstandigheden. En eenmaal besteld is gewoon volgende dag in huis. Hulde!
Ineke
Nieuwolda
Heb de vacht aangeschaft voor de hond. De oude vacht was versleten. De vacht lig op een houten vloer, deze is telkens helemaal nat. Bij vachten die we eerder al hadden (voor eerdere honden) was dit nooit het geval. Een volgende aankoop zal ik niet nogmaals online doen, wil dan de vacht fysiek beoordelen op dikte en grootte.
Beveelt niet aan
Marleen
Harderwijk
Hi Marleen,
Wat jammer dat je me niet even hebt laten via de mail, app, telefoon dat je niet tevreden bent. Ik had je gerust kunnen stellen, want dat een houten vloer met deze hoge temperaturen vochtig wordt onder een schapenvacht is niet heel vreemd:
1) een schapenvacht werkt isolerend. Op een koele houten vloer kan vocht uit de lucht onder de vacht condenseren, vooral in een vochtige ruimte of bij grote temperatuurverschillen. De onderkant van de vacht en de vloer kunnen dan vochtig aanvoelen, ook al is de vacht zelf niet nat.
2) Als de vloer licht vochtig is (bijvoorbeeld na dweilen of door een hoge luchtvochtigheid), verhindert de vacht dat dit vocht kan verdampen. Daardoor blijft de plek onder de vacht langer nat dan de rest van de vloer.
Zorg voor voldoende ventilatie, vooral als de luchtvochtigheid binnenshuis boven ongeveer 60% ligt. Blijft de vloer op dezelfde plek nat worden zonder de vacht, dan is het verstandig te onderzoeken of er sprake is van een vochtprobleem in de vloer of ondervloer.
De vachten voor de hond zijn mijn B-keus. Sommigen zijn dik, anderen wat dunner - zoals ook op de site staat. Honden geven niet om het uiterlijk ban een vacht, zijn ervaren de effecten van wol zonder te oordelen of de vacht dik of dun is.
Als de vacht ongebruikt is, mag je 'm terugsturen. Mail me even op [email protected]
Hartelijks, Edith
Prettig geholpen
Monique
Landsmeer
Ik kreeg een goed en vriendelijk advies welke vacht ik het best kon aanschaffen.
24 June 2026
Els
Landsmeer
Ik heb al verschillende vachten gekocht en zijn stuk voor stuk top.
23 June 2026
Vera
Ekeren (Antwerpen)
Zou volgende keer weer bij u bestellen. Met vriendelijke groet Carina Westhoeve.
Carina
Ouddorp
Prachtige vacht. Goed om te weten dat het schaap er niet speciaal voor geslacht is. Snelle verzending, gewoon fijn geregeld!
Jet
Limmen
Enorm blij met mijn bestelling van de twee wollen matten. Ze liggen nu lekker over mijn stoel in de auto en het koelt heerlijk af wanneer ik in 33 graden rijd.
Beveelt niet aan
Kayleigh
Lelystad
De stoelen in de camper zien er geweldig uit met de schapenvellen. Daarnaast voelt het heerlijk comfortabel aan. Ik ben blij met deze fantastische aankoop. Ik beveel schapenvel.nl dan ook bij iedereen aan.
Claudia
naaldwijk
Had te kleine sloffen besteld. Ben zeer vriendelijk en duidelijk geholpen. Heb nu de juiste maat.
Henko Paul
Enschede
Ik ben er heel blij mee, zijn hele mooie vachten.
Trudy
Soest
Snelle levering, ik had de sloffen besteld en zijn echt super! Heel blij mee
15 June 2026
Liesbeth
Aalsmeer
Pantoffels besteld voor een 100 jarige lieve man Prachtige kwaliteit en heerlijk warm
14 June 2026
Marja
Roden
Nog niet gebruikt in de mobilhome ( waarvoor het bedoeld is) . De vellen liggen nu op onze zitbank voor de tv . Zien er prachtig uit ( taupe grijs ) en voelen heerlijk aan . Een aanrader.
11 June 2026
Edelhart
België
Vriendelijk, behulpzaam. 1 nadeel maar dat ligt niet aan het bedrijf, ik vind de haren van het schaap te lang. Maar WEL ERG MOOI.
11 June 2026
Emma
ROTTERDAM
Hi Emma,
Dank je wel voor je prachtige review. Het doet me veel plezier dat je ze zo mooi vindt en ja, IJslandse vachten hebben héél lang haar. Staat ook bij de omschrijving: tot wel 20 cm.
Bij mij krijg je de vacten die je besteld.
Wil je ze misschien nog ruilen voor een ander soort..?
Laat maar even weten.
Hartelijks, Edith
Mijn hond begint zijn bejaarde jaren in te gaan en om het liggen en opstaan wat gemakkelijker te maken heb ik een schapenvel voor hem aangeschaft. Hij is er helemaal blij mee, ligt erop of het nou een hete of koud is!
7 June 2026
Rex
Utrecht
Het schapenwollen zadeldek ziet er goed uit. Het is goed afgewerkt zodat het gemakkelijk op en van het zadel te halen is. En het belangrijkste: het voorkomt/vermindert zadelpijn!
2 June 2026
Anita
Zeewolde
Na twee eerdere aankopen nogmaals een vacht gekocht. Ik zocht er dit keer een die zo dik en zacht mogelijk was. Overleg gehad, en goed advies. De vacht was binnen een paar dagen in huis. Hij is prachtig en inderdaad zo dik als ik hoopte. Heel blij mee.
28 May 2026
Annemieke
Vinkeveen
Mooie kwaliteit en ze zitten heerlijk. Zowel in de camper als thuis in een stoel.
28 May 2026
Ab
Zoetermeer
Uitstekend, mooie vachten!! Precies zoals op foto zo is de vacht. Je ziet wat je krijgt en ontvangt het ook! Zeer tevreden! Een aanrader voor vachten liefhebbers en voor die het nog gaan worden…
Claudette
Wijchen
Duidelijke communicatie en perfecte snelle levering
Gerard
Zeist
Mooie vellen, snelle levering, ik ben heel tevreden
Marianne
Arnhem
Peachtig. En orima kwaliteit.
21 May 2026
Coty
Pesse
De kleur was precies zoals verwacht en fijn dat er bretels bij zitten om ze om de stoelen te bevestigen. Vlotte levering!
21 May 2026
Pety