Wat een heerlijk schapenvel

Twee schapenvachten hebben we gekocht. Ze zijn voor in de camperstoelen en ze zitten heerlijk. Comfortabel en lekker warm zijn ze. De kleur vonden we een tikkeltje anders dan op het plaatje maar dat was geen reden om ze te ruilen want ze staan prachtig. Verder hadden we ze razendsnel in huis. Een prima adres voor het bestellen van schapenvachten.

Leuke correspondentie en natuurbewuste producten

Prettige website waarbij ook duidelijk is wat de afkomst van de producten is. Na het plaatsen van de bestelling krijg je een leuk bericht en je wordt niet gebombardeerd met veel mails. Het product werd snel geleverd en is erg mooi!

Heerlijk kleed voor de hond

Het schapenkoeed aangeschaft voor de hond. Ze ligt er heerlijk op en het voordeel is dat het kleed niet gaat stinken. Het is lekker warm en zacht, dus ze ligt nu veel vaker op haar eigen plekje.

Persoonlijk en attent

De maillot heb ik gekocht en de alpaca sokken. Beide bevallen zeer goed, zacht en mooi op maat

Zeer mooie vacht ontvangen, erg blij mee :)

Snelle levering, goed verpakt en alweer een mooi product!

Alles wat wij tot nu toe hier besteld hebben (meerdere pantoffels, wollen onderdeken en Noorse trui) wordt snel geleverd en de kwaliteit is altijd goed. Ook het omruilen van pantoffels voor een maatje groter werd snel en probleemloos afgehandeld. De communicatie is persoonlijk en professioneel. De verhouding prijs/kwaliteit klopt en ook wordt er zo zorgvuldig mogelijk met verpakkingsmateriaal omgegaan zodat je van alle kanten een goed gevoel krijgt over je bestelling.

Mooie vachten en zeer goede service

Dankjewel voor mn nieuwe schapenvachten, en ook voor zo snel versturen.

Mooie vachten, goede service

Dit was onze tweede bestelling en ook nu was alles perfect in orde. Snel geleverd, goede kwaliteit en vriendelijke communicatie. Top

Prachtig en super zacht

Een prachtig schapenvel, nog mooier dan de vorige . Mvg Linda

Heel erg goede producten!!

Mijn man en ik zijn erg tevreden over de producten: mijn man heeft de pantoffels met schapenvacht en ze blijven na al die jaren nog mooi en warm. Ik heb zelf de handschoenen gekocht en pasgeleden nog de wollen sokken en wollen maillots gekocht, want zelfs met spijkerbroek aan heb ik in de winter altijd koude benen en voeten. Ik was blij verrast toen ik de maillots kreeg en paste ze direct aan. Ze zitten heerlijk!! Kriebelen niet, zijn toch ècht heerlijk warm en het is ook geen hele dikke maillot dus hij kan heel goed onder een broek. De maillot zakt niet af, want hij rekt goed mee in breedte en lengte. En wat zo heerlijk is: je voelt niet dat je hem aan hebt, want de boord knelt totaal niet. Maar eigenlijk zijn alle producten van schapenvel heel erg goed, qua prijs en kwaliteit vind ik het niet duur en de service is ook erg goed. Ik raad iedereen aan om hier ècht goede producten te kopen, dit houdt je wel warm, de hele koude winter door.

Heb een schapenvacht gekocht voor ons moederke om op te zitten fijne vacht mooie kleur en snel geleverd.

Prachtige vachten!

Wauw, heb een IJslands schapenvacht besteld en hij is echt zo mooi! Ben er ontzettend blij mee. Zeker aan te bevelen!

Geen gemekker!

Prima website/webshop, nette prijs (mijn mening), mooi produkt en vlotte levering.

Ben er weer blij mee!

Dit is de vijfde!! vacht door de jaren heen, zegt al genoeg. Ze zijn allemaal nog mooi! De verzorgde, snelle bezorging is steeds prima. Ik beveel deze zaak iedereen aan!

Vriendelijk voorkomend

Komen hún afspraken na, reageren snel op vragen en prachtige kwaliteit

Prachtig, decoratief

Zeer verzorgd en goed ingepakt.

Lekker velletje, snel ontvangen!

Lekker velletje, snel ontvangen’

Mooie vellen

Mooie vellen Duidelijk zoals op de foto’s Snelle verzending

+ snel bezorgd, + extreem zacht en warm, + mooi bewerkt, + goeie prijs. - is smaller in breedte dan normaal

Perfect!

Snel geleverd. Zoals op de foto. Ik heb al vaker hier besteld naar alle tevredenheid.

Zoals je zou hopen.

Snelle verwerking, goede prijs en daarbij alle adviezen voor onderhoud. Iets wat tegenwoordig niet vanzelfsprekend is. Ook mijn notitie om twee bestellingen samen te versturen was opgevolgd, erg prettig!

Boven verwachting

Twee keer heb ik een schapenvacht gekocht via deze website en ik ben er heel blij mee. Netjes ingepakt en snel bezorgd maar bovenal heerlijke vachten!

Persoonlijk en kwalitatief goed!

Ik heb clogs en en schapenvel besteld. Beide werden snel verzonden, netjes verpakt en waren exact zoals omschreven.

Ik heb de medicinale schapenvacht en het is fantastisch. Hij ligt in mijn rolstoel en ook mijn hangstoel en geen pijn meer. Zo blij hiermee. Een dikke 10 krijgt u van mij. Lieve groet; Kim

Goed en royaal

Deze mensen gunnen je wat! Hun liefde voel je! Vriendelijke groetjes Anneke