super

Men is heel klant vriendelijk, telefonisch maar ook via de mail, hartelijk en een snelle vriendelijke reactie

Ik kreeg een leuk aanbod , 2 schapenvachten voor 100 euro . De schapenvachten zijn prachtig, nog mooier dan op de site.

Niets aan toe te voegen

Prachtige schapenvachten

De webwinkel heeft een mooie selectie (eco) schapenvachten. De schapen zijn niet gedood vanwege hun vacht. Ik heb inmiddels 3 schapenvachten gekocht bij Schapenvel.nl. Ze zijn prachtig en bevallen erg goed. De service is bovendien heel goed: fijn contact en vlotte levering.

Precies het schapenvacht dat ik wilde. De kleur is nog niet dan op de foto.

Uitstekend product en snelle service!

We hebben een onderdeken/matrasbeschermer gekocht en het bevalt ons prima! Het is behaaglijk, maar belangijker, ik zweet nu minder omdat het ademt. Als we er weer een nodig hebben dan weten we waar we moeten zijn.

Edith levert en doet voor haar klanten wat je op haar site ziet en leest!

Ondanks duidelijk antwoord op mijn vraag bestel ik toch het, voor mij, verkeerde schapenvel. Het wederom versturen, de bijbetaling: allemaal supersnel geregeld! Nu heel blij met mijn fluffy schapenvel!

Geweldig mooie vachten

Snelle levering en mooi op de hoogte gehouden. Zal er zeker meer kopen

geweldig! Op dit adres de beste kwaliteit EN service!

Inmiddels meerdere vachten gekocht via schapenvel.nl Vachten voor in huis en in de camper. Super snel (gaan we niet vanuit he!) geleverd en de kwaliteit is echt heel goed. In het verleden kocht ik mijn vachten elders maar wat een verschil zeg. Ik heb bruine en grijze vachten. Dikkere en de wat dunnere qua vacht. Mijn hond en ik zijn tevreden en ik raad iedereen die een vacht overweegt hem af te nemen bij deze kenners. Mvg Natasja en hondje Poem.

Super klantvriendelijke aanpak

Het lijkt of je koopt bij vrienden!

Wederom een prachtige vacht.

Prachtige vachten, snelle verzending en vriendelijke mensen…ik kan deze webshop alleen maar van harte aanbevelen!

Goede kwaliteit van geleverd produkt.

Kwaliteit van geleverd produkt best oké/. Verzendingskosten echter aan de (heel)hoge kant!!

Supermooie schapenvellen!!

Meerdere schapenvellen en kussens besteld, allemaal precies als omschreven en als op de foto. Mooie kwaliteit en snel geleverd.

Afspraak is afspraak

Uitstekende service! Ondanks feestdagen snelle verzending en zelfs een berichtje dat pakketdienst onverwacht later zou bezorgen. En Prachtvachten! Heel blij mee :-)

Gewoon super!

Ben goed geholpen met aanschaf, en levering is perfect!

heek gevreden!!

Prachtige schapenvachten

De schapenvachten die heel vlot geleverd zijn, zijn een sieraad voor in huis. Ik ben er erg blij mee.

Goed ervaring

Super snelle levering

Wij zitten nu in onze Camper met lekker zachte schapenvellen achter onze rug en poep …. Zalig . Bedankt voor het idee hoe je ze kan vast maken aan de zetel . Misschien bij aanbidden bij aankoop ….

Snelle levering en goeie kwaliteit

Makkelijke bestelling, snelle levering en mooie kwalitatieve schapenvellen

Heerlijke schapenvellen en mooi ingepakt!

2 prachtige schapenvellen, zoals omschreven en leuk ingepakt!

Goede kwaliteit en snelle bezorging!

Inmiddels 4 schapenvellen van jullie besteld en zeer tevreden. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Zeer goede kwaliteit, super zacht

Snelle levering goede kwaliteit

Snelle levering. Mooi product