Erg tevreden, mooie producten

Alles is goed verlopen, ik heb prachtige producten ontvangen en netjes geleverd. Voor herhaling vatbaar!

De handschoenen passen perfekt en de kleur is prima!

Gekozen voor de verrassing; 50% korting. Dat pakte voor mij geweldig uit qua kleur. Geweldig kwaliteits produkt, geen koude vingers meer. Een adres om te onthouden.

Super goed

Heel fijn contact met Edith en het medicinale schapenvel is echt een geweldig product. Ik heb er al meerdere besteld en zal ze hier nog kopen.

Netjes geleverd en mooi vacht

mijn dochter is helemaal blij met de mooie vacht

vriendelijk, snel, bereidwillig voelt plezierig

Prima product..lekker warme maillot!

Prachtige schapenvachten!

Erg blij met mijn gekregen schapenvacht. Heb er meteen 2 besteld om zelf kado te geven. Ze zijn met " ohhh wat mooi" en " hier ben ik erg blij mee".ontvangen.

Heerlijk wanten, ik had ze jaren eerder moeten kopen....

Super! Blij met de aankoop, snelle service

Super mooie schapenvachten en meer

Nu aantal keer besteld bij schapenvel.nl Had eerst paar pantoffels besteld. En die zitten heerlijk dat ik later ook de sokken besteld heb. Ook een schapenvacht besteld. WAUW wat een prachtige vacht. En die schapengeur die je in het begin even paar dagen ruikt...heerlijk. En wat ik ook belangrijk vind is dat de schapen niet voor hun vacht geslacht worden. Er is zoveel keus op de website. En de bezorging gaat snel.

Hele warme sloffen

Even inlopen omdat er zoveel wol in zit maar daarna heerlijk warm en goed passend

Heerlijke pantoffels

Fijne warme pantoffels, met rubber zool zodat je een paar passen buiten kan zetten en ze zijn anti slip

Altijd weer een feest om hier te bestellen

Ik heb inmiddels al heel wat vachten hier gekocht en deze week eindelijk de pantoffels ook. Echt een aanrader!

Fantastische schapenvacht gekocht

Zacht, groot, ruikt heerlijk

Fijn persoonlijk kontakt

Op vragen wordt serieus ingegaan, goed advies gegeven en prima product verkocht. Fijn gevoel aan de koop overgehouden.

Al veel verschillende schapenvachten besteld. Allemaal even prachtig. Sloffen en handschoenen ook prachtig en lekker warm allemaal. En onze Noud (ruwhaarteckel) geniet ook heel erg van de vachten! Prima service!!

Warm en elegant, maar...

Voor de voeten van mijn vrouw bleken ze helaas toch ongeschikt. Eerder hadden zij en ik (bij andere leverancier) de ervaring dat je - inderdaad - één maat groter moet bestellen dan je eigen 'normale' schoenmaat om zo rekening te houden met de dikte van de schapenvacht. In dit geval had het echter waarschijnlijk 2 maten moeten zijn, want ondanks oprekken op diverse manieren bleven ze te krap en knellend. Ook vond mijn vrouw de harde rand die voelbaar waren op het binnenvoetbed niet heel prettig.

Top kwaliteit voor zeer scherpe prijs.

Verspreid over een aantal jaren reeds 3 vachten besteld en altijd van een prachtige kwaliteit en scherpe prijs. De eerste is inmiddels ruim 10 jaar en nog steeds in gebruik en mooi. Zeer duurzaam product op een duurzame manier verkregen. Alle info is makkelijk te vinden in de webshop. Snel en milieuvriendelijk verpakt. Een aantal weken geleden wederom hier een vacht besteld, superzacht en wederom prachtig! Wij zijn er erg blij mee!

Super goede service! Zeer tevreden over de communicatie en de vriendelijke benadering.

Fijn contact, goede service en goed product!

Geweldige materialen, goed afgewerkt en super service

Zowel met de schapenvachten als met de sloffen en laarzen ben ik ( nog steeds) heel blij. Goede kwaliteit en het blijft ook heel mooi. Absoluut aanrader.

Wel lekker zacht

Hoop het echt wol is, het voelt erg synthetisch aan. Maar zit wel lekker !

mooi product en goede levering

mooie stoelhoezen, beter dan verwacht!

Ik heb er al vele en alles altijd top!

Sinds kort 2 senior Chihuahua's geadopteerd, ze vinden het heerlijk liggen. Hou vast bij op de bank springen en eraf. Vacht vastgelegd met bretels. Twee keer per week koude stand droger om te ontharen. Makkelijker kan het niet.

Klasse

Weer prachtige vachten mogen ontvangen, en ook heel vlot bezorgd. Ik ben al heel wat jaren een zeer tevreden klant.

Prima product, uitstekende service

Het product voldoet ruimschoots aan de verwachtingen. Vragen werden snel, correct en volledig beantwoord. Bezorging verliep erg vlot.

Altijd prima service, mooie prijzen en hele mooie artikelen. Erg blij met mijn schapenvellen, pantoffels en handschoenen . De schapenvellen hebben wij voor onze hondjes en lekker voor ons zelf in ons campertje.

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum