Fantastisch!

Supermooie vacht

Hondje vind de vacht heerlijk

Hij ziet er mooi uit en onze hond vind hem duidelijk fijn!

Mooie kwaliteit voor een mooie prijs. Ik ben erg blij met mijn schapenvel. Ik zal er heel veel plezier aan hebben. En het staat erg mooi op mijn eettafel. Dus voor mij is alles gewoon perfect. Goede en snelle service.

Zeer positieve ervaring

De levering was heel snel en de kwaliteit van het schapenvel heel prachtig. Wij zijn helemaal tevreden.

Nadat mijn pakket kwijtgeraakt was bij PostNL. Zorgde Edith voor een duidelijke communicatie naar mij. Gelukkig was het pakket weer snel gevonden en weer onderweg naar mij. De persoonlijke aanpak en het informele mail verkeer vond ik erg fijn.

Ruime keuze, prachtig schapenvel en snel geleverd

Het gekozen schapenvel is echt prachtig. Ik wist heel lang niet welke ik moest kiezen op de site, zo veel mooie en diverse schapenhuiden. Binnenkort bestel ik er nog een. Staat heel mooi in onze landelijke woning:)

sfeervol

het geeft mij een goed gevoel dat deze dieren niet uit de industrie komen!

Wat een prettige ervaring, bestellen bij schapenvel.nl!

Van bestellen tot thuisgestuurd krijgen, geweldig: de website is vriendelijk en duidelijk, ik kreeg wat ik bestelde, de vacht die ik kocht is van prima kwaliteit en zelfs m’n bezorgde pakketje lachte me toe, met een briefje erbij dat het “met liefde en plezier voor mij was ingepakt”!

Zeer snelle levering. Prachtige vellen. Alles zeer correct

Wat een pracht van een vacht

Weer twee schitterende vachten ontvangen. Net zo mooi als de afbeelding op de website. Inderdaad de volgende dag bezorgd.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Supersnelle levering!

Een heel mooi schapenvacht besteld dat de volgende dag al werd bezorgd. De afmetingen zoals weergegeven kloppen. Er zat ook nog een leuk kaartje bij met onderhoudtips. Ik ben er erg blij mee en ga vast en zeker nog een keer bestellen!

Alles naar wens.

Snelle levering en goede kwaliteit van de vacht. Super tevreden@

Zoals gewaardeerd met de sterren, dus uitstekend product.

Product is eigenlijk een onvriendelijke omschrijving voor de fantastische autostoel hoes van schapenvacht, die mijn rolstoelrugleuning en zitting nu zachtheid geeft!

Super,

Mooie vachten, hele snelle levering, ook naar Zwitserland

Top Schapenvel!

Fijn schepenvelletje, met goede instructie. Blij mee!

Mooi en kwalitatief goed. Snelle levering, zelfde dag nog verzonden

Mooie producten en werken bestellingen snel en zorgvuldig af.

Website geeft goed beeld van de diverse vachten

In 1 woord Geweldig !!

Onlangs heb ik een schapenvacht matras topper gekocht, ivm chronische gezondheidsklachten - in de hoop het snachts ook iets minder warm in bed te hebben. Vanaf dag 1 slaap ik vele malen comfortabeler en slaap ik ook een stuk beter. De topper lijkt de warmte beter te reguleren. Ik ben er ongelofelijk blij mee. Een absolute aanrader dus.

Prachtige vachten, mooie kwaliteit!

Goede prijs kwaliteit

Goede website met duidelijke beschrijving en beeldmateriaal. Alles klopt ook zoals in de site. Heerlijke en weldadige vachten voor in de camperstoelen Vriendelijke en snelle reacties op de vragen. Aanrader

TOP

GEEN NEGATIEVE ERVARING. HELEMAAL ZOALS JE MAG VERWACHTEN.

Wat een keus, wat een kwaliteit

Ik keek m'n ogen uit in de webshop. Had geen idee dat er zoveel schapenvachten te krijgen waren. Het bestellen ging makkelijk en al snel had ik de prachtige vacht in huis. Mooier nog dan op de foto, want als je 'm voelt ... dat deed wat met me. Je wordt keurig op de hoogte gehouden van de verzending en de factuur komt per mail. Top, top, top.

Hele mooie zachte hoes

Boven verwachting echt top!

Super positief over dit bedrijf voelt heel persoonlijk. Het begint al met een leuke beschrijving over de schapenvachtjes . Je wordt van je bestelling tot in de puntjes op de hoogte gehouden. Daarbij hoef je geen verzendkosten te betalen. En was het er ook super snel .(binnen 24 uur) Heb meerdere vachten al gehad maar die kunnen echt niet tippen hieraan. De kwaliteit is echt top heerlijk dikke vacht, super zacht en mooie kleur(donker bruin) Hondje en ik zijn blij en ze ligt er al meteen heerlijk op te slapen.

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum