Goede service en geweldige producten

Al verschillende vachten en truien besteld: voor mezelf, mijn partner en onze hond. Iedereen is er dol op en de bestellingen worden snel en netjes geleverd. E-mails worden ook snel en netjes beantwoord. Kortom: ik ben fan!

De sloffen zijn echt super! Nu heb ik ook de maillot gekocht en die zijn ook echt super!! Ik heb inmiddels al zoveel van schapenvel.nl . De service is ook heel fijn.

Geweldige en snelle service!!!

Al jaren ben ik fan van schapenvel.nl omwille van hun betrokken, eerlijke en snelle service en natuurlijk vanwege hun prachtige producten! Ik kan niet meer zonder!

Goede kwaliteit en prijs, snelle levering, duidelijke informatie en klantgericht.

Helemaal blij mee

Al vaker besteld, altijd mooi, goede kwaliteit en op tijd

Snelle levering, goede prijs, mooie kwaliteit!

De handschoenen in de verrassingskleur zijn prachtig. Heel blij mee!

prachtig!

De schapenvachten die ik bij Schapenvel kocht zijn zaaaalig! Prachtige kwaliteit en de liefde voor ervoor straalt eruit. Je krijgt wat je te zien kreeg op de website en het wordt dan nog eens snel geleverd ook. En bij een vraag krijg je snel een antwoord. Een aanrader! (Ik was al verslaafd aan schapenvachten maar ben het nu nog meer!)

Snelle levering en mooie producten van goede kwaliteit

Snelle levering Mooie producten Goede kwaliteit Bij vragen wordt meegedacht naar een oplossing

Mooie kwaliteit, snelle service, correct!

Ik was vooral blij met de manier van looien. Geen chemische toestanden onder onze lieve lijfjes! Jullie prijzen zijn ook echt goed en de levering verliep vlot en correct. Blij dus!

Heel tevreden

Vriendelijk contact, meedenken, op tijd geleverd . Goede prijs

Prachtige producten

Al meermaals naar volle tevredenheid besteld in deze webshop. Prachtige producten, prima service.

een tevreden mens

een beeldschoon schapenvel van een dier dat een schapenwaardig bestaan heeft gehad en dat zie je en voel je. Verder vakkundig gelooid en behandeld. Snel bezorgd. Ik dank het schaap en iedereen die er voor gezorgd heeft dat ik nu zo’n heerlijk warm velletje in huis heb.

Goede producten, maillot makkelijk kunnen ruilen. Belangrijk: geen gebruik van millieu verziekende materialen. Al met al zeer tevreden

Super service en vriendelijk. Producten ook heel goed van kwaliteit en qua prijs. Wij zijn zeer tevreden

Van schapenvacht tot handschoen, alles is van topkwaliteit

Alles is van topkwaliteit en de geweldige service maakt dit al vele jaren één van mijn favoriete webshops. De foto’s zijn van hele goede kwaliteit en de informatie heel volledig en duidelijk. Verzending gaat snel en goed verpakt.

Geweldig zoals altijd

Ik had 2 paar handschoenen gekocht met een speciale actie! Wat een mooie actie! Man blij en ik ook… Binnen 1 dag al in huis! En ik vind de persoonlijke correspondentie altijd leuk!!

Heerlijke warme producten, heerlijk warmmenselijke service!

Topwebsite! Ik kocht hier de heerlijk warme, comfortabele laarzen en pantoffels. En zodra die versleten zijn kom ik hier terug. Topproducten! Bovendien is het contact ook heel hartelijk. Kortom, in alle opzichten warmte en tevredenheid.gegarandeerd.

Super mooie vacht

Een hele mooie vacht ook de kleur is zoals op de foto. Snelle verzending en prettig contact. Ook de actie van de surprise handschoenen was top en dankbaar gebruik van gemaakt, handschoenen zijn erg mooi.

Prijs/kwaliteit is heel goed.

Prachtig groot schapenvacht voor de kat gekocht. Hele goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik raad u deze verkoper aan.

Perfecte service

Heel goed advies wat ik het best kon kopen, de mocassin of hoge sloffen. De mocassins passen perfect, heerlijk warm. Hartelijk dank voor het snelle opsturen en super fijne hulp.

Uitstekend!

Wat een mega grote prachtige vacht heb ik mogen kopen. Super service ook weer dus helemaal blij

Zo goed geholpen, top producten

Super tevreden. Vriendelijk geholpen en mee gedacht. Snelle service ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Wij hebben al enkele schaapjes ( velletjes ) Gekocht en onze teckels vinden het geweldig om er op te kroelen en lekker warm te slapen , supere service , snelle levering

Ik ben zeer tevreden met mijn pantoffel/ slippers. Zitten als gegoten en maat 39 is voor mij echt 39. Had nl niet goed gelezen dat je een maat groter moest bestellen……. Voor mij dus niet nodig.

GEWELDIG

Heb heerlijke sokken van Alpaca wol geen koude voeten en wintertenen meer.wat een verademing. Heb de sokken aanbevolen aan een cliënt.ze gaat een paar van mij proberen.zeker weten dat ze ook een bestelling gaat plaatsen.want koude voeten brrr.niet aangenaam.nu ga ik voor de mooie pantoffels. Er zullen nog vele mooie sokken volgen,want hou wel van gekleurde sokken. Wat ook de doorslag geeft alles milieuvriendelijk.

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum