Laden reviews...
337 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden regelmatig hoge kwaliteit en betrouwbare levering. Vriendelijk en behulpzaam personeel wordt vaak genoemd. De online beschrijvingen komen overeen met wat geleverd wordt en de producten blijven lang mooi. Over het geheel genomen zijn klanten erg tevreden over het assortiment en de service.
Na lang twijfelen, omdat het prijzig is, toch twee schapenvellen besteld. Hadden we het maar eerder gedaan! Heerlijk zacht en fijn om op te liggen in de zomer met 40 graden. Winter hebben we nog niet meegemaakt. Ze gaan mee op reis in de camper, we hebben extra lange zodat we er ook op kunnen slapen. Ze zijn echt fantastisch! Een aanrader dus
15 July 2026
Linda
Gennep
Zeer mooi heel tevreden over.
Wim
Lievegem
De levering van onze vellen was top, binnen één dag. Hele mooie kwaliteit en perfecte pasvorm op onze camperstoelen, ook dankzij de mee geleverde bretels. De eerste indruk tijdens een 'warme' rit in het voorjaar was positief. Lekker koel en geen plakrug. Dus we zijn zeer tevreden !!
Vera
Landgraaf
Altijd afwachten wat er komt maar geleverde vacht overtreft verwachting. Echt mooi en soepel. Heel blij mee.
Hans
Zwijndrecht
Heerlijk op het scooter zadel. Geen zadelpijn meer
marian de wild uitdehaag
Rucphen
Mooie schapen vellen voormop onze luis stoelen. Er was iets verkeerds gegaan met de betalingen een mail gestuurd en kreeg een paar uur later een mail terug. De betaling ging via Riverty., De schapen vellen zijnnprachtig, heerlijk zacht en koel. Binnenkort weer 2 bestellen maar dan eengrotere maat.
Diane Zuidwijk
's-Gravenhage
Mooi schapenvel, betaalbaar, keurig op tijd geleverd, maar de vacht stonk, en blijft vreselijk, zelfs na n week buiten, heel jammer
Beveelt niet aan
Tonny Den Ouden
Berkel en Rodenrijs
Wat jammer dat ik nu via dit kanaal hoor dat je niet tevreden bent, Tonny😔
Ik had je namelijk tips kunnen geven om het ontgeuren van de vacht te bespoedigen. Natuurproducten ruiken in het begin allemaal: denk aan een nieuwe houten kast. Of een nieuwe leren tas. Die kun je ook een poos vernemen. En dan een heel dikke vacht als die jij hebt...
Afijn, ik had je en zal je nu verwijzen naar deze pagina: https://www.schapenvacht.nl/geur-schapenvacht/ Miisschien heb je er nog iets aan.
Je had de vacht ook mogen retourneren. Kan nog, als hij niet gebruikt is althans.
Hartelijke groet,
Edith
mooie kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Robert
Hoogvliet
Snelle levering en de vacht is mooier dan op de foto en voelt heel zacht aan
Alfons
Haaksbergen
Ik kan heerlijk pijnvrij zitten. En idd koel in de zomer Jammer wel dat deze vacht erg naar schaap ruikt/ rook. Het wordt nu minder gelukkig. Hang 'm buiten in de frisse lucht en binnen voor de ventilator In het begin rook heel mijn broek er naar Maar dat is nu al minder
Jeannette Lulof
Zwijndrecht
Hallo Jeanette,
Dank je wel voor je bericht. En ja, natuurproducten kunnen in het begin inderdaad een geurtje hebben. Vergelijk het met een nieuwe leren bank – die geur verneem je vaak wéken.
Zelfs een nieuwe leren tas kun je dagen ruiken.
Zoals je zelf ook ervaart, vervliegt de geur. Op deze pagina heb ik tips staan om dat ontgeuren te bespoedigen: https://www.schapenvacht.nl/geur-schapenvacht/
Ik wens je heel veel verlichting en plezier van de vacht!
Hartelijk, Edith
De schapenvellen gekocht voor een reis naar Spanje. Had daarvoor enkel kunstleren zetels in mijn VW Transporter. Zelfs bij 40° buiten nog altijd droge rug en benen. De perfecte oplossing waar ik al jaren naar op zoek was.
8 July 2026
Siegfried
Deinze
Ik heb 2 vellen gekocht en ze werden snel geleverd. Zien er mooi uit!
5 July 2026
Monique
Ten Boer
Kom er graag nog eens terug wanneer ik aan een nieuw schapenvel toe ben.
5 July 2026
Muriel
Eindhoven
Het is even wennen met een schapenvacht onder je kont (LOL), maar het is best aangenaam. Misschien mocht het deel dat op het zitgedeelte van de (bestuurders)stoel ligt ook 'vast' bevestigd worden. Bij het instappen in de cabine van de camper wil dit 'oprollen' zodat ik het eerst weer moet goed leggen op de bestuurdersstoel.
Youri
Dendermonde
DANK je wel voor je beoordeling, Youri. Omdat de onderkant van camperstoelen enorm van elkaar verschillen (van lopend op rails tot staand op draaiplateaus, wel of geen verwarming, de vorm van zitting en de onderkant daarvan) heb ik geen pasklare aanbieding voor het vastzetten aan de onderkant. Je zou eens kunnen kijken of een lakenspanner geschikt is voor jouw stoel. Dat is een stuk elastiek met aan weersziijden een bretelclip. Ze zijn in verschillende lengtes her en der te koop.
Uit ervaring weten we dat in de meeste gevallen de vacht, dankzij de natuurlijke kleefkracht van het leer, uit zichzelf prima blijft liggen als je er een aantal keren op gezet hebt.
Fijne reizen met de vachten!
Edith
Deze keer 3 nieuwe vachten, 2 witte van de 2 voor 100euro, zijn net wolkjes zo zacht en de grote caramel kleurige voor in een camper, maar deze blijft gewoon in huis in een grote stoel. Samen met de gratis stoelbretels helemaal top. Om voorbereid op de winter weer van die gave pantoffels meebesteld,ook alweer het tweede paar omdat ze super warm zijn en lang meegaan.
Jolanda
Lelystad
Ik moet helaas een keer stoppen met vachten kopen, want zo groot is mijn huis nu ook weer niet. Heb al een paar prachtige IJslandse vachten geschonken aan enthousiaste familieleden!
Loes
Haarlem
Blij met onze aankoop, twee hele mooie vachten voor in de camper.goed advies en zeer snelle levering.bedankt Edith en team.
3 July 2026
Dirk en trudy
Drachten
Ik heb de cappuccino versie gekocht voor de camperstoel en deze is erg mooi met de bijpassende bretels een topproduct van goed kwaliteit. Het geeft mij zelfs wat meer rust in de rug tijdens langere ritten. Erg blij mee
Frans
Dordrecht
Altijd mooie vachten en supersnelle levering. Onze kater is weer helemaal blij!
Babette
Groningen
Wederom prachtig schapenvacht ontvangen.
Marianne
Kampen
Bestelling van het IJslands schapenvacht ging niet helemaal soepel met afrekenen maar dat werd netjes opgelost. Het product is wel een heel groot formaat dat ik iets zal moeten aanpassen om als schouderbont voor mijn Viking outfit te gebruiken.
Wilbert
Oude Wetering
Heel blij met het schapenvacht... Mooi grijze kleur,met een blauwe gloed. Erg goed geholpen met mijn bestelling.. Zal zeker weer bij jullie bestellen in de toekomst. Dank je wel. Gr.Roelie
Roelie
Uden
Heb er twee gekocht en ze zitten heerlijk. Zelfs met het hele warme weer geweldig
Audrey
Ossendrecht
Zeer goede kwaliteit, mooie producten. Service en snel verzonden gewoon top
Johan
Heerhugowaard
Ik kreeg goed advies voor mijn picknickbank. De schapenvachten zijn schitterend en passen perfect.
Margo
Slagharen