Prachtige vellen

De vellen zijn van perfecte kwaliteit, precies zoals beschreven op de website. Heb ondertussen vier vellen gekocht en ben uiterst te vreden.

Mooie schapenvellen

Enorm mooie schapenvellen. Ik ben er erg blij mee en bestel hier zeker vaker!

Prachtige schapenvachten!!

Ik heb al een aantal keren bij Schapenvel vachten gekocht alsook een koeienhuid. Prachtige kwaliteit en op tijd bezorgd!

Super mooie vachten en goede service

2 vachten besteld via de website. 1 daarvan waren wij super blij mee. De andere viel iets tegen. Deze geretourneerd. Na telefonisch contact doorgesproken wat wij zochten. Website werd aangevuld met nieuwe vachten. Vervolgens 2 nieuwe vachten besteld. Allebei gehouden. Heel erg blij mee!

Prachtige schapenvachten!

In verband met Corona via de website 2 eco schapenvachten uitgezocht! Ze zijn persoonlijk door het bedrijf bij mij thuis afgeleverd! De schapenvachten overtroffen míjn verwachtingen, zo mooi! Ben er erg blij mee, evenals onze kat, die zijn eigen vacht heeft gekregen.

Zeer snelle levering, mooie vacht/kleur en nog wasbaar ook

Staat prachtig op mijn maïsgele leren stoel en is lekker warm

Prettig contact en snelle levering

Ik ben zeer tevreden over het geleverde langharige schapenvacht. Het is schoon en ruikt niet. Staat prachtig over mijn poef. De levering was super snel, binnen 1 dag! Dikke pluim!

Super mooie vachten, echt kwaliteit!

Goede snelle bezorging

Alles naar wens alleen de geur deze wordt al minder

Fijne communicatie en afwerking

Prettige communicatie en snelle levering

Mooi product, echt om van te genieten.

Mooie vachten. Op een heldere manier aangeboden. En snel in huis. Ben er heel blij mee.

Ondanks alle drukte supersnel geleverd

De vacht is bij mijn zoon geleverd, dus ik heb hem zelf nog niet gezien, maar a.d.h.v. de foto ziet hij er super uit!

Mooie producten, super service

Mijn dochter met kerst het fietszadeldekje gegeven. Keer op keer hoor ik hoe heerlijk het zit en geen koude billen meer naar haar werk......

Prettige ervaring

Ik heb hier een prachtige vacht voor mijn hondjes gekocht, alhoewel ik deze zo mooi vind dat deze nog even op mijn rugleuning blijft liggen. Het geurt nog wel een beetje maar dat zal vast wel minder worden mettertijd? Heb hier heel prettig persoonlijk mail kontakt gehad, en bovenal ondanks de kerst drukte heel snel in huis. Leuke site om eens kijken en wellicht weer wat te bestellen en dan echt voor mijn hondjes.

Prima service en mooie producten!

Correcte en snelle levering.

Het schapenvellen waren hetzelfde als op de foto en van zeer goede kwaliteit.

Een mooi product met een snelle levering.

Schapenvel.nl heeft mooie producten en de bestelling wordt heel snel en netjes geleverd.

helemaal super

snelle levering van mijn pantoffels. had ze al eerder gehad, maar die zijn versleten. . enigste minpuntje is de NIET gratis retourzending. heb maat 39 gehad, dus ook nu besteld maar waren te klein. nu maat 40 en die zitten heerlijk.

Supermega

Vlotte bestelling en prachtige vachten. De vacht is volledig zoals de beschrijving geeft. Zeker een aanrader!

Snelle levering, met aandacht

Zeer mooie vacht, lekker zacht. Persoonlijk bericht na bestelling. Fijn ook de onderhoudsinstructies die je erbij krijgt.

Prachtige vacht, snelle bezorging.

Ik kende het bedrijf niet. Voorheen heb ik een paar maal bij een boerderij een schapenvacht gekocht. Nu wilden we er een geven aan een zieke vriendin, die het vaak koud heeft. In deze Coronatijd was het lastig winkelen en tijdens de lockdown kon het helemaal niet meer. Het prettige van de website is, dat je aan de hand van de foto's (kleur en maat kloppen) echt een goede keus kunt maken. En het verhaal achter het product (schaap van een kleinschalig bedrijf, niet geslacht voor de vacht, vacht ecologisch gelooid) was ook mooi. Wij en onze vriendin waren blij met deze keus. Zij sleept de vacht met zich mee van de bank naar de tafel enz. Kortom: echt een aanrader!

Zeer positief

Maakt mijn verwachting waar. Schapenvacht is van de kwaliteit zoals op de foto.

Uitstekende en snelle service.

Mooie autohoes en heerlijk warm. Zou alleen graag nog een gebruiksaanwijzing willen ontvangen hoe de riempjes te bevestigen.

De vellen zijn van heel mooie kwaliteit .

De kwaliteit , maar ook de dienstverlening maken dat je graag weer iets bestelt bij Schapenvel.nl

Het was op tijd bezorgd en heel mooi

Heel positief, de vacht was heerlijk zacht en een mooie afmeting.

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum