Super goede kwaliteit!

Heel blij met mijn aankoop. Ik twijfelde of ik een goedkoop nepvel zou kopen maar ben heel tevreden dat ik voor jullie kwaliteitsproduct gekozen heb. Nog nooit zo een zacht vel gevoeld en het ziet er ook prachtig uit! Heel snelle levering ook.

snelle korrekte levering

Inmiddels 3 produkten van Schapenvel. Schapendekje voor in de stoel, pantoffels en plumeau. Heerlijk zacht en tevreden over de spulletjes.

Prachtig schapenvel en supersnel geleverd.

Het schapenvacht werd de dag nadat ik hem online had besteld al aan huis geleverd. Ondanks de drukke Kerstdagen supersnel. Het vachtje was een Kerstkado en viel in de smaak bij ons allen. Hij is heel zacht en soepel. De kleur antraciet/choco is iets bruiner dan op de foto maar past perfect. Ik had hem achteraf door jullie moeten laten inpakken. Inpakpapier was door de lockdown nergens meer te koop... Ons volgende vachtje komen we ter plekke bij jullie in Middelstum uitzoeken.

lekker gezellig zitten, op mijn schapenvel :-)

Wij zijn zeer tevreden over het schapenvel. Vooral de duurzaamheidsfactor (schaap is niet geslacht voor ons, geen industriële productie, lokaal) kunnen ons extra bekoren. Wij gaan er zeker nog bestellen. Voor elk zeteltje één :-)

Mooie producten, snel in huis.

De website van schapenvel.nl is overzichtelijk waardoor je goed kunt vinden wat je zoekt. Duidelijke informatie erbij. De twee vellen zijn prachtig, ze maken de verwachting helemaal waar. Kort na mijn bestelling had ik de schaapjes al in huis mét een lijstje tips voor de verzorging. Helemaal top dus! Ik ben een zeer tevreden klant! Eventueel een klein puntje voor de ontwikkeling: sommige vellen die veel op elkaar lijken heten ook hetzelfde, daardoor is het moeilijk om te zien of het schaapje dat je eerder had gezien nog op de website staat, of dat je naar een ander soortgelijk product kijkt. Door een onderscheidend label (bijvoorbeeld een nummer) kun je direct het vel dat je eerder zo mooi vond terugvinden.

Snel geleverd en leuk ingepakt

Degene die het kreeg was er erg blij mee.

Super mooi!

Perfecte service en levering van een prachtig product waar men met liefde voor het dier voor zorgt! Bedankt!

Lekkere stevige vacht

Op de site was makkelijk te vinden wat de verschillende soorten schapenvachten waren. Het bestellen was makkelijk en de vacht was zoals ik me had voorgesteld. Hij was er ook snel. Top!

Mooie schapevachten.

Ruime keuze uit vele mooie vachten en een vlotte levering. Ben heel tevreden.

Snelle levering. Beloofde kwaliteit

Mooi kleedje. Veel keuze. Snelle levering

Helemaal blij!

Mijn twee nieuwe schapenvachten zijn heel goed gemaakt. Er is natuurlijk een klein geur van schapen maar het is zacht. Ik gebruik de vachten op mijn bank om te zitten, omdat ik af en toe pijn in mijn heuppen heb. Ik vind de vacht wel comfortable en mijn pijn verminderd.

zoals altijd naar volle tevredenheid

deze keer kussentjes besteld, werkelijk prachtig hiervoor al diverse vachtjes gekocht het is altijd fijn de doos open doen en die prachtige vachten uitpakken altijd prima kwaliteit en snelle bezorging

Prachtig schapenvacht en snelle levering. Dank jullie wel!

Prachtige schapenvacht en snelle levering, dank jullie wel!

Goede keuze, goed inzichtelijk gemaakt. Vlotte levering. Komt over als een eerlijk bedrijf.

Mooie schapenvacht, snel in huis!

Twee hele mooie schapenvachten gekocht op deze website. De kwaliteit van de vachten is heel goed en zijn ongeveer de afmeting zoals vermeld op de website (zijn natuurlijk allemaal unieke stukken). Erg tevreden.

Supersnelle service en prachtig schapenvel

Vriendelijke en snelle service en het schapenvel is van een prachtige kwaliteit! Helaas is het een cadeau en mag ik hem niet zelf houden ;-)

Een kwalitatief en goed product

We zijn zeer tevreden met deze schapenvacht

Snel, klantvriendelijk en prachtig product

Supertevreden

mooie en eerlijke vachten

De website is helder, met goede foto's van erg mooie vachten en vacht gerelateerde producten.

Alleen maar lof.

Snel en met zorg verstuurd. Mooie kwaliteit kussen.

Snelle levering van prachtige schapenvellen

Makkelijk te bestellen, goede beschrijving en afmeting. Snel geleverd (ook in kersttijd) en mooie producten.

De beste!!

Al tig jaren koop ik altijd al mijn schapenvellen bij schapenvel.nl. Super kwaliteit, eerlijke handel en prijs. Zeker ook als je iets bijzonders wil. Top winkel!’

Een hartelijke, zorgvuldige en snelle service!

Ik ben erg tevreden van de producten alsook van de service. Hartverwarmend, zorgvuldig en snel!

Snelle levering, verzorgd product

Prima levering en goed product!

Super mooi product!

Super mooi product, goede kwaliteit en snelle levering! Ik kom graag nog een keer terug :-)

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum