Heel fijn

Kleurecht op de foto.

Makkelijk te bestellen, snelle levering, goed produkt. Fijne feestdagen toegewenst en succes verder.

Prachtig schapenvel!

Wat een prachtig mooi schapenvel, mooier dan ik in gedachten had. En echt niet duur, helemaal niet als je bedenkt dat deze eco is. Levering was snel. Heel blij ermee. Ga het zeker aanbevelen bij mensen.

top.

helemaal blij met mijn zachte schapenvachtje

Zeer tevreden over service en product.

Snelle levering.De pantoffels zitten heerlijk,lekker warm en zijn mooi afgewerkt. Goede kwaliteit /prijsverhouding. Vr.gr.Mirjam

De schapenvacht is echt zoals op de foto en de maten kloppen ook, top!

Nog mooier dan ik dacht en snel gebracht!

Mooie kortharige vacht. Prima service en heel fijn dat het verantwoord is..

Ontzettend mooie vacht!

Wij zijn er erg blij mee.

Heerlijke warme voeten met mijn pantoffels.

Voor de tweede maal een paar wollen pantoffels besteld. Dat zegt genoeg, denk ik. Heerlijk warme voeten.

A beautiful hide, delivered promptly and gift wrapped

I loved that the hide came with a flyer containing the story of how the owner started this business and very detailed care and washing instructions. I would definitely buy again.

Geweldige producten en evenzo goede service!

Snelle response op mail en professionele daadkracht. De ontvangen producten zijn goed. Punt.

Van af bestelling tot levering alles prima verzorgd.

Snelle en nette afhandeling

Mooi product en verkocht als omschreven. Top!

Supermooie vachten, mooie website, snelle levering

Goede beoordeling van de vachten mogelijk vanwege duidelijke afbeeldingen op de site. Altijd snelle, keurige levering. Aanrader!

Uitstekende service

Goede keuze van schapenvellen, voldoende info op de website om juiste keuze te maken. Uitstekende snelle service. Het geleverde product is precies zoals verwacht. Ik raad deze website aan.

Heerlijke handschoenen

Ik zoek al tijden naar goede handschoenen. Na een operatie aan mijn vinger heb ik koude intollerantie ontwikkeld. Het is dus heel belangrijk dat mijn hand warm blijft ivm de pijn. En tot nu toe ben ik zeer tevreden. Er komt geen wind doorheen en de binnenkant is heerlijk zacht. Erg blij mee dus!!

Prachtig schapenvel voor een goede prijs

Het schapenvel is van goede kwaliteit en eco gelooid voor een kleine prijs, super!

Snelle levering, mooi product

2 prachtige schapenvachtjes gekocht

vanaf de bestelling tot aan de bezorging, goede updates ontvangen

tevreden

Mooie pantoffels!

Bestelling werd pas na 6 dagen geleverd maar dat kwam door drukte bij Post.nl. Hierover correspondentie gehad met Edith. Mooie, warme pantoffels die als cadeau goed ontvangen werden. Zeker aan te bevelen!

Snelle levering, mooi product

Super klantgericht

Mooi dat er nog bedrijven zijn met zoveel passie en service. Goed product, maar vooral goede dienstverlening. Bedankt!

Prachtige producten.

Geweldige service, snelle levering, alles op en top!

Aanrader!

Super vriendelijk, snelle verzending, prachtige producten en top kwaliteit tegen een prima prijs.

Snel geleverd en mooi product

Mooie schapenvellen en keurige levering.

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum