Goede service, hele mooie huiden! Echt top

Goede en snelle service. De huid is super mooi. Ik ben helemaal blij. Ik heb meerdere websites onderzocht en deze heeft mijn voorkeur. Echt een aanrader.

Tevreden

Fijn contact. Goede adviezen

Supervacht voor een goede prijs, supersnelle levering!

Supervacht voor een goede prijs, supersnelle levering!

prachtige vellen, snelle afhandeling van bestelling

Ben erg blij deze website, jullie winkel, gevonden te hebben. Ik heb mijn dochter in Frankrijk een schapenvel gestuurd en dat is gisteren aangekomen. Zij belde meteen dat zij er heel blij mee was en het erg mooi vond (kleur ecru). Kom graag een keer in de winkel, plannen met bezoek aan vrienden in Friesland, wij wonen in Zutphen.

Superbedrijf!!

Snelle levering, mooi product, keurig verpakt en een persoonlijke “sterkte wens” voor mij als revaliderende klant. Daar wordt je toch vrolijk van!?!?

Lekkere zachte, warme sloffen

Snel geleverd en precies wat ik wilde

Je krijgt echt was je op de site ziet snel en goed verpakt geleverd en met goede onderhoudsadviezen

Snelle bezorging, goede kwaliteit, heldere beschrijving

Een heerlijk schapenvel dat voldoet aan de beschrijving. Goede kwaliteit, snelle bezorging.

geweldig

mijn ervaring is...een correcte en snelle levering van top schapenvachten wat ze online aanbieden is in werkelijkheid beter ga zo door.....dit is mijn 4e vacht bij u en ik ben er verliefd op

Een hele mooie vacht precies op tijd

De vacht is heel mooi en heel goed op tijd verzorgd.

Geweldig!!

Op tijd geleverd en mooie kwaliteit.

Heel erg mooi!

Goede service. Huiden zijn van goede kwaliteit. Eco ook erg belangrijk. Ruikt heerlijk. Ben er dus erg blij mee. Zal hier volgende keer ook zeker weer bestellen.

Prachtig schapenvacht en netjes verpakt!

Mooi materiaal en netjes verzorgde verzending.

Super product

Netjes geleverd, mooi product.

Snel geleverd, duidelijke omschrijving over de vacht en waar hij vandaan komt. Het gaat om unieke vachten, je krijgt precies degene die op de foto staat

Schapenvel.nl levering snel en goed.

De levering was zeer snel, tweemaal de volgende dag en eenmaal later omdat er een weekend tussen zat. Ik heb er drie besteld op verschillende dagen, dus vind ik dat ik it terecht kan beoordelen. Ik ben erg blij met mijn vachten, ze zijn zoals de specs aangaven, goed van maten en haarlengte. Heerlijk zacht en een aanwinst voor mijn interieur. Eén vacht neem ik 's avonds mee naar bed om over mijn voeten te leggen, heerlijk warm en zacht.

Duidelijke site, mooie producten, eerlijke gedachte daarachter en er valt niets aan te merken op de service. Onze honden zijn heel blij met hun schapenvachten.

Dit is de tweede keer dat ik een bestelling heb gedaan en het was weer super. De kwaliteit van het vacht, de prachtige omschrijving, de snelheid van levering waren allen wederom prima.

Super snelle service!

Top, super tevreden. Mooie kwaliteit.

Al jaren topproducten!

Prachtige pantoffels die comfortabel warm zitten. Prijs kwaliteit is echt top en super snelle levering.

Snel levering en goede kwaliteit!

Prachtig schapenvel, was ook binnen 2 werkdagen in huis, zeer tevreden!

Supervriendelijkbehulpzaamdankjewel.

Zeer goede pantoffels, ben nu het derde paar aan het verslijten.

Ik kom nu mijn stoel niet meer uit ;)

Al.jaren stond een schapenvacht op mijn verlanglijstje. Een schitterend mooi, dik, warm vacht heb ik mogen ontvangen. Super tevreden en blij met de mooie vacht.

Mooie producten, goede sevice

Via bo.com kwam ik bij schapenvel.nl terecht. Goed en snel geholpen. En voordeliger!

Heel tevreden

Mooie producten snel en netjes geleverd en een duidelijke site

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum