Prachtig product en snelle levering

Het aanschaffen van een vacht was altijd een drempel daar ik vegan leef en geen leed onder dieren steun. Het verhaal achter schapenvel.nl klopte met mijn standpunt. Na een mooie te hebben uitgezocht werd hij de volgende dag geleverd en voldeed helemaal aan mijn verwachtingen en wensen. Een prachtig product waar ik nog lang plezier van zal beleven

Kwaliteit

Bestelling binnen twee dagen geleverd prachtige kwaliteit en de kleur is nog mooier als op de foto dit bedrijf raad ik aan iedereen aan

Aanwinst

Heb twee jaar geleden hier een schapenvacht gekocht speciaal voor baby’s. Mijn dochter gebruikte hem in de kinderwagen. De baby bleef heerlijk warm in de winter maanden. Nu krijg ik weer een kleinkind dus nu wil mij schoondochter ook graag zo lekker schapen vachtje voor in de kinderwagen. Zoek je een nuttig kadootje voor een baby dan is dit een aanrader.

Helemaal goed. Alles zeer naar wens!

Vacht is nog mooier dan op de foto. Nuttige, leuk geschreven info bij de vacht gestuurd. Goed verpakt, zeer snel in huis. Ik ga jullie aanbevelen aan iedereen.

Zeer goed, snel, makkelijk!

De website is overzichtelijk, met een ruim en aantrekkelijk aanbod. De bestelling was uiterst makkelijk en het product (een schapenvel) werd snel en gratis bij mij thuis bezorgt. Super netjes ingepakt, met alle info voorzien, echt een cadeautje! De vacht was precies zo gekleurd als op de foto's, ik was hoogstens teleurgesteld dat hij ruwer was als ik verwacht had, dat is moeilijk inschatten van de foto's. Toch zeker aan te raden, en ik ga zeker meer bestellen!

Mooi assortiment, goede prijzen en supersnelle levering!

Mooi assortiment, goede prijzen en supersnelle levering!

Vlotte levering

Mooie en goede kwaliteit vacht.

mooie vachten en snelle levering

top service en altijd prachtige vachten!

Prachtige huiden van mooie kwaliteit

Super tevreden

Prachtige vacht & super dienstverlening

Vacht nog mooier dan op het plaatje, super snel bezorgd - heel dijn!

prima,

makkelijk hanteerbare website, prettig contact in de winkel, prima artikelen.

Zeer goede service!

Heel vriendelijk en gewillig. Zeer ruime keuze uit prachtige producten. Toch misschien een nieuw fototoestel vragen aan de Sint.

Mooie vachten, snelle levering.

De uitleg geschreven op maat bij elk vacht is een groot pluspunt! Daardoor is het veel makkelijker de vacht te kiezen waar je naar op zoek bent. Dit is de derde vacht die ik koop. Ik ben erg tevreden. Ga zo door! Én erg blij met de afkomst van de vachten!

uitstekend

en snel

mooi product, snel geleverd. Heerlijk zacht.

Helemaal tevreden

Mooi schapenvacht, precies zoals op de afbeelding. Leuke persoonlijke benadering. Ik zal schapenvacht zeker aanbevelen bij anderen.

Alleen ik had bijna zwar besteld, maar hij is bruin.

Precies zoals verwacht! Super snelle levering!

Via de website heb ik een mooie schapenvacht uitgezocht. ‚s Middags heb ik de bestelling geplaatst en dezelfde middag kreeg ik al een bevestiging dat het pakketje onderweg was. De volgende dag heb ik het mooie schapenvel ontvangen! Super service en een hele goede kwaliteit. Ik ben erg blij met mijn aankoop! Ik zou het een ieder aanbevelen hier een mooie vacht uit te zoeken.

Prachtige kwaliteit vachten en uitstekende service

Nadat we een hele mooie vacht voor onze zoon hadden gekocht, wilden we graag soortgelijk voor ons zelf. Op de site konden we die niet vinden, na een mail gestuurd te hebben, kregen we per omgaande bericht dat er soortgelijk vacht op de plank lag. Wij zijn heel blij met deze vacht!!

Heerlijke sloffen en snelle levering!

Sloffen besteld via Facebook en snel in huis. Ze zitten heerlijk!

Prachtig schapenvel, snel geleverd!

Veel keus uit verschillende typen vachten. Er is altijd een vacht naar je smaak. Goed verpakt. Kortom, prima!

Goed verzorgd en heel mooi product

Mooie heldere website. Product kwam overeen met plaatje. Netjes verzorgd. Snelle levering.

Fijn product, goede kwaliteit, fijn dat het 'eco' is

Prachtige kwaliteit en supersnel geregeld!

Zoals altijd een fantastische service!

Prachtige vacht

Helemaal blij met de mooie vacht!

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum