Bestelling vlot en keurig afgehandeld.

Heel erg blij met het prachtige schapenvel!

Eerste keer besteld en precies zoals verwacht

Volgens afspraak geleverd

geweldig product

Ik heb zelf geen ervaring met een baby vachtje maar heb andere vachten van jullie en die zijn geweldig en blijven ook heel mooi

Weer een top vacht!!!

Afgelopen jaren heb ik al meerdere vachten gekocht bij Schapenvel.nl De kwaliteit is super en week ook nooit af van de afbeelding op de website. Snelle levering en prachtige sschapen vachten. Pas weer een mooie vacht ontvangen. Twee jaar geleden hebben wij mijn moeder opgebaard op de vacht die ik voor haar gekocht had bij jullie omdat ze zoveel pijn van haar rug had en altijd koud. Ik zal zeker in de toekomst wellicht weer bij jullie terecht komen als ik nog een vacht zou willen kopen.

Mooi en lief schapenvel

Vlot geleverd en mooi schapenvel. Heel fijn!

Heel blij met mn schaapjes

Al een tijdje was ik op zoek naar een nieuw schapenvachtje. Vond t belangrijk dat het biologisch gelooid is. Ik moet er een goed gevoel bij hebben dus wil graag even voelen en aanraken. Maar het lukte me maar niet de juiste te vinden. Uiteindelijk toch maar eens online geprobeerd. Best spannend.. Maar wat een match! Ik heb 2 velletjes uitgekozen en ben op beide helemaal verliefd. Boven verwachting mooi. Het rode vlekje op een van de vachten geeft extra karakter mee. Ik ben heel blij.

Netjes geholpen en snelle bezorging

Netjes geholpen en snelle bezorging

Uitstekende ervaring, snel gereageerd, top product.

erg fijne ervaring, word snel gereageerd, prijs was helemaal top. Fantastische schapenvellen gekregen. Ik ben er erg blij mee, bedankt

Fijne schapenvellen

Fijne schapenvellen waar we heerlijk warm op kunnen zitten in de tuin

Correct geleverd en afspraken nagekomen.

Alles super geregeld

Supersnel geleverd en keurig verpakt! Eerlijk vermeld aan ons dat er een gaatje in de vacht zit, en hoe dat op te lossen. Super allemaal!

Snelle levering!

Het product is snel en correct geleverd!

Hele mooie schapenvacht gekocht snelle levering

Snelle levering mooie schapenvachten.

Fantastisch!

Snelle levering, en de vachten zijn nog mooier dan op de foto's. Het enige minpuntje is de website zelf, die mag wel een opfrisbeurt. Alhoewel ik bang ben dat de site dan door veel mensen ontdekt wordt, en de vachten veel duurder worden... Maar over de kwaliteit van de vachten (waar het tenslotte om gaat) heb ik alleen maar lof!

prima service

Reeds meerdere bestellingen gedaan. Erg tevreden, goede kwaliteit en vlotte levering. Tot de volgende keer.

super!

Heel mooie vacht. Snel geleverd en prima service! Da's fijn winkelen zo.

uitstekende service en produkt

Heel blij met mijn camel schaoenvacht. Erg mooi en goede en uitermate vriendelijke eigenaresse. Zeker 5 sterren waard. Lucy

Prachtig product, snelle levering!

Prachtig vel. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Snelle service.

Mooie vacht en snelle verzending

Prachtige zachte vacht, precies zoals beschreven op de website. Duidelijke gebruiksaanwijzing bijgevoegd. Mijn kat is er helemaal weg van. Verzending was heel snel.

Heb ze op de bank liggen, omdat ze behalve erg mooi, ook praktisch zijn. En bovendien blijft de hond er af. Ligt er wel lekker op te slapen . Voordien had ze alle kussens aan gevreten en leeggehaald . Toch respect voor schapen denk ik.

Geweldig.

2 keer een prachtig schapenvel gekocht voor een zeer gunstige prijs. Binnen 2 dagen in huis en een fijne omschrijving over afkomst en onderhoud er bij. Zeer tevreden!

Heerlijk natuurproduct.

Het schapenvel is precies zo als op de foto. Keurig verpakt, vriendelijk briefje erbij en afgeleverd volgens planning.

Topservice!

Gewoon dikke prima!

De ene dag besteld de andere dag in huis , Het schapenvel ligt in de stoel schuift niet in een woord heerlijk

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum