De ene dag besteld de andere dag in huis , Het schapenvel ligt in de stoel schuift niet in een woord heerlijk

TOP

Schapenvacht toffee/caramel besteld. Snel geleverd, mooie vacht. Tevreden, zeker een aanrader om schapenvacht te bestellen. Op de site staat duidelijk informatie over de vacht.

Prachtige vachten, uitstekende informatie, snelle bezorging

Goed informatieve website, prachtige vachten en snelle bezorging

Mooi

Bestelling snel ontvangen, netjes ingepakt, een mooie vacht en kleur.

ik zou hier zo opnieuw bestellen

super kwaliteit volledige en duidelijke uitleg voor onderhoud

geweldig

Wat ik belangrijk vind is dat schapen niet worden gefokt voor hun vacht en dat vachten ecologisch worden gelooid. dat is bij schapenvel.nl het geval. Ik hou ervan om een vacht in mijn handen te hebben voor ik het koop, dus ga ik het liefst naar de winkel in Middelstum. In de winkel is er veel aandacht en zorg voor de klanten en kan ik op mijn gemak een vacht uitzoeken. Wanneer ik toch bestel is de service online snel en adequaat.

Mooi product en zeer snelle levering

Heel giede ervaring

Schattig en prachtig

Goeie kwaliteit vacht/huid, meteen een erbij besteld :p Aanrader voor iedereen!

Een prachtig kwalitatief product in geweldige kleuren!

Een duidelijke, overzichtelijke website. Een schapenvacht ontvangen die precies overeen komt met wat ik besteld heb. In het echt nog mooier dan op de foto. Ik ben enthousiast.

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijke bedrijf, duidelijk en snel in communicatie. Is bereid om op individuele verzoeken in te gaan. De schapenvacht is van zeer goede kwaliteit en is prachtig.

Snel geleverd en topkwaliteit, precies wat ik verwachtte.

Snel geleverd en topkwaliteit, precies wat ik verwachtte.

Mooi product!

Erg tevreden over de schapenvachten en over de snelheid van levering.

Grandioos!

Ik kon niet kiezen. Heb gebeld en kreeg prima advies. Heb nu de mooiste vacht in m'n stoel liggen

dun vachtje heel snel bezorgd

De schapenvel klopt bij de beschrijving [3 cm dikke vacht] maar de vacht is toch veel minder dik en stevig dan ik had gehoopt. Wel schoon, ziet er goed uit, ruikt niet enz. Alles prima.

Geweldige service ook voor twijfelaars

Omdat ik twijfelde aan mijn eerste bestelling onmiddellijk aanbieden beide vachten te sturen. Uiteindelijk niet nodig omdat ik op basis van het advies een prima keuze kon maken. Erg tevreden

Mooie schapenvellen en top service.

Mooie schapenvellen, snelle levering en er wordt door Edith zeer snel en vakkundig op vragen via email gereageerd.

Fijne website

Ik heb deze website als zeer vriendelijk en fijn ervaren waar er nog persoonlijk word gereageerd word. Ik kom hierdoor zeker nog een keer terug!

prachtige schapenvacht

hele mooie vacht,snelle levering en persoonlijke benadering

Vriendelijk contact, mooi product, snelle afhandeling

Ik had per abuis twee schapenvellen besteld, maar kon er één zonder problemen terugsturen.

Super tevreden

Goeie site, met mooie duidelijke foto's. Snelle levering en weer mooie vachtjes geleverd. 3e keer dat ik bij jullie heb besteld en steeds super tevreden

uitstekend

Snelle levering. Goed product.Een aanrader!

perfect

goede en mooie vachten zoals de beschrijving op u advertentie

Mooie vellen; snelle afhandeling

Snel, mooi en heerlijk zacht

Leuke site met veel keus, en prachtige vachtjes

Hele snelle en nette levering van een mooi product

Ik heb 2 bruine vachten besteld. Met als opmerking dat ik grote zachte vachten wilde voor op mijn bank. En deze kreeg ik, netjes verpakt en snel verzonden! Ik ben erg tevreden en ik weet zeker dat het goed was opgelost als ik het niet was. Bedankt!

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum