Prima snelle levering

De vachten zijn ondanks de lagere prijs toch heel erg mooi. Verrassend genoeg De kwaliteit is ook heel goed. Ik ben erg tevreden Mariejoze Veendam

Snelle levering.

Snel en keurig geleverd. Het schapenvacht ziet er prachtig uit en is groot genoeg voor op de bok van onze personenwagen.

mooie produkten, goede service

Erg blij dat ik ze gevonden heb, leuke meiden die snel reageren en goede service verlenen. De vachten zijn prachten, ook snelle verzending.

Goed verzorgd

Heb nu al twee keer besteld. Alles goed gegaan . 1 min punt. Zou er de volgende keer een stevige doos als verpakking kunnen. Zou ook voor het produkt iets veiliger zijn.

Super kwaliteit en service!

Super kwaliteit!

geweldig

bevalt me heel goed

prachtige vacht

Voor de verjaardag van mijn dochter een vacht besteld, IJslands schaap, witte vacht. Het enige wat tegen viel was dat hij een dag te laat bezorgd werd, wat jammer is voor een verjaardag. Maar verder was alles helemaal top.

Top!! In alle opzichten!!

Heel blij met mijn schapenvel, mooie kwaliteit en een prachtkleur. Wat een fijne service! Snelle levering en er wordt meegedacht, mocht er iets zijn waar je over twijfelt! Nogmaals, dankjewel Edith&medewerker, mijn vertrouwen is er, zal je zeker aanbevelen! En wie weet, tot een volgende keer!!

Prachtig getekende huis ontvangen.

Vlot geleverd, precies het formaat wat ik zocht.

Correct en snelle levering

Precies zoals ik mij het had voorgesteld aan de hand van de foto en de omschrijving op de site. Ook snel geleverd

Het verliep goed netjes ingepakt en de vacht was er precies op tijd !!! Top

sneller levering .. en super kwaliteit !

hele snelle levering en superrr kwaliteit ! ben zeer tevreden ! dankuwel en hopelijk tot de volgende bestelling !

Goede service, mooi product

TOP

Heel vriendelijke service, zeer snelle levering en prachtige schapenvelletjes.

Prima kwaliteit, snelle levering!

Prima.

Snelle levering, keurig verpakt. Prachtig schapenvel, heel blij mee.ti

Snel geleverd en goede kwaliteit

Prachtig schapenvel!

Snel geleverd, mooi product!

Schapenvel werd de volgende dag geleverd. Netjes verpakt, uitzicht zoals op foto en goede kwaliteit! Voelt super zacht aan. Heel tevreden.

Prachtig schapenkleed

Ik ben superslim met mijn nieuwe schapenkleed. Helemaal naar verwachting!

Goede service, fijn product.

Product was makkelijk te bestellen. Door de eigenaar op de hoogte gehouden van verzending, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Het was een cadeau en de mogelijkheid om dit in te laten pakken en te voorzien van een kaartje is super service! Cadeau is goed ontvangen en zeer tevreden over product.

Mooue vachten

Heel blij met mijn 2 donker bruine vachten. Snelle levering. Leuke site, je wordt vriendelijke te woord gestaan als je om advies vraagt.

voldoet aan de verwachting

Mooie schapenvacht snelle levering en mooie kwaliteit voldoet helemaal aan de verwachting

Mooi product .

Makkelijk besteld en snel geleverd.Top.

Verantwoord schapenvel kopen

Mooi schapenvellen, van lokale dieren allemaal buiten de bio industrie. Snelle levering en je kunt zien dat het bedrijf klein en zelfstandig is door de persoonlijke aanpak.

Mooi vel en snel geleverd

Mooie schapenvacht gekocht voor een kostuum. Snel geleverd en de juiste is van mooie kwaliteit.

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum