Boven verwachting echt top!

Super positief over dit bedrijf voelt heel persoonlijk. Het begint al met een leuke beschrijving over de schapenvachtjes . Je wordt van je bestelling tot in de puntjes op de hoogte gehouden. Daarbij hoef je geen verzendkosten te betalen. En was het er ook super snel .(binnen 24 uur) Heb meerdere vachten al gehad maar die kunnen echt niet tippen hieraan. De kwaliteit is echt top heerlijk dikke vacht, super zacht en mooie kleur(donker bruin) Hondje en ik zijn blij en ze ligt er al meteen heerlijk op te slapen.

Nette en snelle levering.

Prettige en duidelijke website. Na aankoop via email op de hoogte gehouden van de levering.

Heel mooi!!

Heb meerdere bestellingen hier gedaan. Heel tevreden al bij 1ste bestelling, aantal jaren geleden. De kwaliteit blijvend mooi en netjes afgewerkt. Vandaar, nu 2 schapenvachten erbij besteld. De communicatie verloopt goed en zeer vriendelijk!! Nogmaals, dank ik dit fijne bedrijf!!

Duidelijke omschrijving op de website een goede basis voor juiste koop!

Product in goede staat snel ontvangen.

Geweldige kwaliteit!

Alle geleverde vachten zijn van prachtige kwaliteit.

Hele mooie vachten Snelle levering

Super mooie vachten gaan lekker mee met de camper

Snelle levering. Blij met de schapenvellen. Erg tevreden!

Kan niet beter….

Top kwaliteit en snel geleverd.

Zie titel

Afwachten

Ontvanger nog op vakantie,maar ziet er goed uit, Afwikkeling ook correct, alleen via post.nl. wat helaas, zoals vaak, niet goed werkt. Maar daar kan Schapenvel niks aan doen, helaas.

Erg goede ervaring. Snelle levering en prima tevreden

De website is keurig en overzichtelijk. De keuze was hierdoor geen enkel probleem. Ook het aangeven van de maten maakte het zeker gemakkelijk. Ik had ze nodig in mijn trippelstoelen, dat paste prima en zit daardoor heerlijk.

Alles is goed. Gevoel. Snelheid. Reactie. Product. Fijn, Nederlands bedrijf!

Goed aanbod, snelle en vriendelijke service.

De website is zeer gebruikersvriendelijk en je bestelling wordt in de regel nog dezelfde dag verstuurd. Edith is zeer vriendelijk en reageert snel op berichten. Zeker een aanrader!

Helemaal goed

Voor mijn schoonvader en -moeder had ik respectievelijk de rugwarmer tegen rugpijn en een kruik gekocht. Ze zijn er blij mee! Voor de poezen een vacht met een foutje. Als je het niet weet zie je het echt niet. De poezen gingen er niet direct op liggen. De geur was nog te sterk denk ik. Dat duurde niet lang. Nu wordt er lekker op de vacht geslapen, zelfs op de warmste zomerdagen. Ik wilde al langer een schapenvacht voor de poezen, maar was niet gerust op eventuele schadelijke stoffen. Op deze site een goede uitleg over de herkomst en behandeling van de vachten. Dan weet je wat je in huis haalt. Al met al kwalitatief goede producten met een mooie uitstraling. Nu nog iets voor mezelf uitzoeken… :)

de mooiste schapenvachten

Ga niet naar Ikea of één of andere woonwinkel, bestel bij schapenvel.nl! Prachtige vachten, traceerbare en kleinschalige herkomst en echt zo betaalbaar. Ik ben nu in het gelukkige bezit van vier bruine vachten, staan prachtig in m'n rotan stoelen en zijn heerlijk zacht.

Prachtig eerlijk materiaal !

Ik heb al eerder echte huiden gehad en ben daar bijzonder tevreden over. Ik snap niet waarom mensen nep kopen. De huiden zijn zeer betaalbaar.

Mooie kwaliteit

Voor de hond een vel gehaald. Hij is er heel blij mee, super mooie kwaliteit.

Prima ervaring!

Met name het persoonlijke contact via de mail in antwoord op de vragen die ik had, was heel prettig!

Opa, 85, hélemaal happy

Mijn vader van 85 is al jaren op zoek naar een degelijke Noorse trui als die van Schapenvel. Die kon ie maar niet vinden, of ze waren veel te duur. Hij heeft van ons, zijn gezin, deze trui voor zijn verjaardag gekregen. Hij is nu in de zevende hemel! Hij vindt hem heerlijk, pasvorm is prima en de kraag is heerlijk. Hij blij, wij blij.

Super mooie IJslandse vacht

Ik heb een IJslandse langharige vacht gekocht en deze is super mooi, van goede kwaliteit en in het gebruik erg comfortabel

Prachtige vachten en vlekkeloze service!

Ik heb al meerdere keren via deze webshop besteld, en het is elke keer een groot succes! De vachten zijn bijzonder mooi, de afhandeling snel en nauwkeurig. Ik ben helemaal verliefd op mijn prachtige nieuwe vacht, een bont Jacobschaap dit keer. Een absolute aanrader!

Keurig verpakt

Heerlijk zacht en prima geschikt voor onze camper- en kampeerstoelen.

superblij

Ben superblij met mijn schapenvel. Prima levering en het schapenvel voldoet aan al mijn verwachtingen. Mooi kwaliteit, royaal qua afmeting en dikte. Ruikt naar schaap en zo hoort het ook! Heel blij mee!

Heel goed bedrijf

Snelle en nette levering. Prima kwaliteit en waar voor je geld

Prachtig schapenvel

Heel blij mee!