dat het een goed bedrijf is

dat er snel en goed geleverd is wat wij hadden besteld werd ook goed af geleverd

super kwaliteit

Bestelling verliep vlot en werd goed gecommuniceerd. Het product was zelfs beter dan verwacht

Schitterend mooie schapenvacht,topkwalteit!gewoon doen!!

De schapenvacht is in het echt nog veel mooier dan op de foto! En het is fijn dat er enkel natuurrespecterend produkten zijn gebruikt. Heel blij mee : )

Mooi product (en komt overeen met de beschrijving van het schapenvacht) en snelle levering

Hartstikke goed!

Snelle reactie op mijn vragen en bestelling

Had vooraf vragen die werden goed beantwoord. Ook tips meegekregen. Product was naar wens.

Snel en mooi schapenvacht.

Super !

Ik heb twee schapenvellen besteld. Beide vellen zijn heel snel geleverd en bijzonder mooi. Tijdens het bestellen van deze twee vellen heb ik nog een aantal keer contact gehad met hun, omdat ik nog een paar vragen had. Ik ben daarbij snel en boven verwachting goed geholpen. Een super tevreden klant ! :-)

TOP !!

Mooie vellen, prima prijs, goed verzorgd verpakt en verstuurd. Snel en adequaat bezorgd.

Uitstekend, mooie kwaliteit..

Hele mooie schapenvellen, mooie kwaliteit en snelle levering!

Snelle levering, mooi product

Snelle levering en mooi product.

Snelle levering. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Mooie IJslandse vachten besteld, jaren plezier er van!

Uitstekende service, snelle verzending!

Uitstekende service, snelle verzending!

Goede kwaliteit en snelle levering

Mooie kwaliteit en snelle levering. Aanrader

Snelle levering. Alles prima in orde. Onderhoudsadvies was ingesloten.

Overzichtelijke website, snelle levering, hoge kwaliteit. Super blij mee!

100% tevreden

Heel hartelijke vriendelijke manier van zaken doen.

Uitstekende service

Om decubitus te voorkomen had ik een tip gekregen om een schapenvel aan te schaffen. Na fijn contact met goed advies heb ik een medicinaal schapenvacht aangeschaft. Ik ben er erg blij mij. Ook met het advies om elastische lakenspanners te gebruiken om de vacht op zijn plek te houden.

Product als omschreven . Mooie kwaliteit

Topvachten

Prachtige vachten, goede omschrijving en snelle verzending

Mooie kwaliteit voor goede prijs en vlot netjes geleverd

Het medisch schapenvel werkte heel goed

Voor mijn palliatieve schoonmoeder heb ik een medisch schapenvel besteld in de hoop dat deze haar pijnen als gevolg van decubitus te verlichten. Het is fijn te kunnen melden dat het schapenvel heeft gedaan waar het voor bedoeld is, er zijn geen wonden ontstaan als gevolg van doorliggen. Frappant is dat de enkels en hielen enorm pijnlijk zijn geworden, precies het deel waar het schapenvel haar niet beschermde. Ik wil mensen die een medisch schapenvel aanschaffen tegen doorligwonden, aanbevelen het grootste vel te bestellen, zodat ook enkels en voeten zijn beschermd. Ik heb een vel van 90 cm gekocht.

Duidelijk en overzichtelijk

Zoals ik hd verwacht heb ik alles goed ontvangen. En was ook netjes op tijd. Ik vond het heel fijn om een brief met schoonmaak en onderhoud instructie te ontvangen. Dank jullie wel voor de mooie vachten

Prachtige kwaliteit!

Mooie lang zwarte haren

Prima prijs - kwaliteit verhouding !

Uitstekende kwaliteit ( beter dan een vacht wat we eerder bij een ander bedrijf kochten )

Heel blij met schitterende (en onverwacht grote) vachten, snelle levering

Spannend om vachten vanaf een foto te bestellen. Gevraagd om wat langere vachten ( wilde graag iets groter dan IKEA afmeting). Snelle en aardige mailwisseling en tot mijn grote verrassing waren de vachten heel erg mooi en ook nog eens mooi lang. Ben er heel erg blij mee. Dank!

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum