Goed produkt

Vlotte bestellin Goed produkt Mooie afwerking Ik ben zeer tevreden

Meer dan tevreden

Duurde iets langer dan verwacht Maar is het wachten meer dan waard!

top, goede kwaliteit en snel geleverd

Prachtig schapenvel gekocht, erg blij mee. Super snel geleverd.

Snelle en persoonlijke service

Ik wilde een artikel omruilen voor een andere maat en dit werd snel geregeld en opgevolgd of alles wel naar wens was verlopen. Zeer prettig contact en uitstekende service!

Mooie spullen tegen een goeie prijs die snel geleverd zijn.

Mooie spullen tegen een goeie prijs die snel geleverd zijn. Vind het ook leuk dat er veel verschillende soorten zijn.

Mooi vacht!!

Prachtig IJslands vacht xxl alleen erg jammer gepropt in een klein doosje. Dit viel mij erg tegen, het was een cadeau maar heb hem uit moeten hangen en op moeten borstelen. Erg jammer. Zou niet aanbevelen voor cadeau.

Snel, mooi, aanrader

Process van start tot ontvangst was makkelijk en snel, met een mooi product voor mijn centjes. Super blij mee

Een huis vol topvachten

Mens en dier genieten hier van de zalig zachte vachten….

Hele fijne mensen achter een hele mooie webshop

Ik was op zoek naar een vacht om er een dek van te maken voor op het zadel van mijn motor. Daarvoor wilde ik een bepaalde kleur, dikte en stroefheid. Nadat ik er een paar had uitgezocht vroeg ik per Whatsapp om advies. Het advies volgde per ommegaande en bleek helemaal juist. Ze hebben me ook deze bestelling (ik heb er al meerdere vachten vandaan gehaald) vlug opgestuurd. Dikke blij mee!

Niets op aan te merken.

Gewoon gekregen wat ik jeb besteld. Top bedrijf.

Goede service, netjes verpakt

Het schapenvel wat ik had uitgekozen op de site voldeed aan mijn verwachting, heel blij mee.

Ik ben erg tevreden met de schapenvacht die ik heb gekocht.

Linda

Mooie schapenvacht ontvangen. Nlij met de ontvangst. Vacht zoals verwacht.

Ik ben zeer tevreden over de kortgeschoren schapenvacht!

Duidelijke site, snelle verzending en heel mooi vacht

Geweldig !

Ik heb al verschillende vachten en artikelen zoals schapenwollen pols en kniebanden en rug warmer gekocht bij Schapenvel. Deze helpen zeer goed mijn fybromyalgie klachten te verminderen. Ik heb al een paar keer wat vragen gehad over aankopen. Deze worden altijd zeer vlot en adequaat beantwoord . Er wordt altijd meegedacht en ook een oplossing voorgesteld. De laatste keer zelfs een zeer genereuze oplossing! Er wordt zeer regelmatig ge updated over verzending, die ook erg snel is. Producten zijn van prima kwaliteit. Wat ook fijn is is dat de dieren niet geslacht worden voor hun vacht en gewoon een goed leven hebben gehad. Ook is Schapenvel milieu bewust. Ik ben grote fan van deze webwinkel en raadt hem zeker aan

Zeker een aanrader.

Zoals verwacht, een goed product. Een aanrader om over de rugleuning van je kampeerstoeltje te leggen bij het kampvuur.

Snelle levering van een schitterende schapenvacht.

Voor de 2e keer een schapenvacht besteld en wederom ben ik zéér tevreden en blij ermee. Snelle levering van een prachtige vacht. Vacht is net zo mooi qua kleur als op de foto te zien is, ruikt weer heerlijk naar schaap en zit heerlijk.

Prachtig vachtje

Dit vachtje is een hit bij mijn gezin! Hij staat prachtig op de bank, de hond ligt er graag, en hij voelt en ruikt nog echt naar schaap.

Ik zou willen dat elke bestelling op deze wijze afgehandeld zou worden

Duidelijk, transparant en snel. Product is ook top.

Goed!

Snelle levering, Mooi vacht,apart,dus uniek Eerst in mijn leren stoel,maar toch mooier op de vloer Alleen mocht de prijs lager zijn,daar ik op de markt goedkopere,maar niet dezelfde vacht kan kopen. Dus was het mij de prijs voor dit vacht wel waard! Maar toch,minder was beter!

100% in orde

Mijn ervaring met uw firma was prima. Zeer vlotte kommunikatie, snelle en goede respons. Vlugge en mooi verzorgde levering. Op alle vlakken ok. Ik kan de firma bij iedereen aanbevelen.

Geweldige vachten, mooie prijs

Geweldig mooi schapenvachten. 2 vachten voor de prijs van 1! Mooie kwaliteit ook

Prachtige producten, goede prijs en snelle, nette levering

In één woord.. PRIMA webshop

supetsnel mooi product

Heel mooie vacht ruikt nog naar schaap, ben er weg van. Krijg ook leuke reacties.

Super goed product geleverd

Ik had een langhaar IJslands zwarte schapenvacht besteld voor op mijn motor zadel die ik tevens ook kan gebruiken als voering voor in de campingstoel. De kwaliteit en kleur waren nog mooier dan ik had verwacht en ook blijft de vacht goed liggen op mijn motorzadel zonder extra lussen oid. Ben er super blij mee

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum