Prachtige pantoffels, snel ontvangen!

Goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering. Mooi product ook, en de beschrijving van het maakproces sprak me aan. Diervriendelijk en kleinschalig, met oog voor kwaliteit.

De kat is er niet vanaf te slaan!

Warm, gezellig, heerlijk zacht

Dik tevreden

Zo als ik had verwacht

Prachtige vacht uit IJsland

Mooie vacht, precies als op de foto. Snel geleverd.

mooi product met eigen ID nummer, vlotte levering

Super mooie schapenvellen. Ik heb er twee besteld en ze zijn prachtig. Een maat viel iets kleiner uit dan ik had verwacht, maar dit is geen probleem. Ze zitten heerlijk warm en staan mooi in de woonkamer. Kortom, we zijn er erg blij mee.

Het is een hele mooie vacht, en een snelle levering

Het is een hele mooie vacht, en een snelle levering.

Mooi product en snelle service

👍

Prachtig schapenvel!

Fijne communicatie, snelle verzending en ben heel erg blij met mijn nieuwe prachtige schapenvel!

Snelle levering,mooi product

Zeker positief goed geïnformeerd en een snelle levering. Mooie kwaliteit. Zeker een aanrader

Goede service en hoge kwaliteit

Fijn persoonlijk contact, snel, goede kwaliteit. Ecologisch. Prima.

Prachtige vacht ontvangen , netjes verpakt, Met onderhoudsinstructies.

Super mooie vacht en snelle levering

Keuze is enorm, snelle levering. Schapenvacht was boven mijn verwachting super mooi. Zeer tevreden

Snelle en vriendelijke reactie op vragen, snelle en correcte levering.

Mooi schapenvel en heel snel geleverd. Zeer aan te bevelen!

Al eerder iets gekregen van Schapenvel een 10

Mooie producten, snel geleverd. Fijn dat er onderhoudskosten tips bij zijn.

super blij met mijn schapenvel; hij is nog mooier dan op de foto!

prachtig schapenvel en snel bezorgd

Snel, goede kwaliteit en leuk contact

Edith reageerde snel op een opmerking van mij over de kleur van handschoenen die ik wilde bestellen (zouden aan de donkere kant zijn, maar voor mij is dat prima), zodat ik alsnog de gewenste kleur heb ontvangen. De bestelde schapenvacht is ronduit prachtig, nog mooier dan op de foto. En op de foto is niet te zien hoe heerlijk zacht deze is :)

Wit wordt geel

Na 4 witte schapenvachten gekocht te hebben, zijn deze toch geel geworden... Ondanks dat ik dat nagevraagd heb voor mijn aankoop ...

Mooi product !

Schapenvacht aangeschaft i.v.m. bedlegerheid ten gevolge van ******. Zocht en decubitusvacht. Er werd mij op tijd een mooie witte mereno-schapenvacht geleverd.

Snelle levering, heel mooi schapenvel

Snelle levering, heel mooi schapenvel

Top !

Snelle levering en goede service en producten

Fantastische service

Het schapenvacht heeft een fantastische kwaliteit! Ook heerlijk voor de rug. Ik en er erg content mee.

heel goed

Heerlijk

Heerlijk schapenvel. Helaas wel te klein maar is mijn (verkeerde)keuze geweest. Moet ik er nog een bestellen dus.

Snelle afhandeling en mooi schapenvel!

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum