Prima!!

Prima vacht. Prima geleverd.

snel geleverd en de kwaliteit is goed

xxxxxxx xxxxxx xxxxxx

Prachtig

Ik heb mijn rendiervel, zeer snel ontvangen, mooi verpakt en een deftige uitleg voor het onderhoud van mijn rendierhuid. Ik ben zeer tevreden

Over de ganse lijn super tevreden!

Ik mailde met enkele vragen in het weekend en kreeg meteen een uitgebreid antwoord waar ik helemaal mee verder kon. Na bestelling het dierenvel snel ontvangen en last but not least: wat een mooi koeienvel! Super tevreden.

Zeer betrouwbaar en echt mooi materiaal !

Iets online kopen dat mooier uitvalt dan gehoopt.... wat wil je nog meer ?

Mooie schapenvacht en retourneren geen probleem

De schapenvacht, die ik gehouden heb, komt overeen met de beschrijving De andere vacht vond ik niet prettig ruiken en heb ik geretourneerd - geen probleem Ik had er niet aan gedacht om hier naar te vragen maar waarschijnlijk had Edith mij hierin goed kunnen adviseren.

Voldoende keuze en vlotte levering

Vlotte afhandeling en levering

Snelle nette levering

Netjes verpakt en snelle levering met een goede handleiding voor het onderhoud. Vacht komt overeen met foto van website.

prima product, snelle levering

Prima service, snel geleverd, mooie kwaliteit

Niks op aan te merken

Super lekker vachtje, goede service!

Twee heerlijke IJslandse bio/eco vachtjes. In goede staat en snel ontvangen. Ze staan super mooi en zitten heerlijk op de eettafel-stoelen. Dank!!

Prima service, snelle levering, prettige communicatie

De vacht is snel geleverd, mooi en kwalitatief goed. Wel is hij iets anders dan op de foto en daarin viel hij me wat tegen. Op de foto was de vacht wat ruwer van structuur en kleur beige, wat ik eigenlijk mooier vond.

Prima kwaliteit en snelle levering.

Zie bovenstaande

Prima kwaliteit en snelle levering.

Zie bovenstaande

super mooie vachten en service

dit is mijn 2e vacht van schapenvacht.nl en voor de 2e keer ben ik verbaasd dat ik zo een mooie vacht toegestuurd kreeg super deze ondernemers maken waar wat ze aanbieden bedankt en ga zo door kwaliteit wint groet anna

Heerlijk warm en comfortabel

Mijn moeder is terminaal ziek en ligt langdurig in bed. Ze is zeer te spreken over de vacht die ik voor haar gekocht heb. De vacht werd snel geleverd en is van goede kwaliteit. We zijn er blij mee!

Super service

Nou ik vind .deze side verdient wel een pluimpje zeg. Goede service en tot nu toe goede kwaliteit wat ze leveren. Ik kan iedereen deze side adviseren.top.

Goede snelle service en uitstekende kwaliteit

Mooie vachten voan goede kwaliteit en goed gepresenteerd. Mooie website met persoonlijke uitstraling . Snelle levering .

Valt een beetje tegen

Ik had verwacht dat de binnenkant veel dikker zou zijn. Ik heb altijd koude, dode vingers(raynaud) en heb zelfs verwarmde handschoenen. Ik had gehoopt dat een schapenwollen handschoen mijn handen echt warm konden houden. Dat valt tegen in de praktijk. De wanten zien er wel mooi uit.

Snelle levering van een mooie vacht

Kleuter is net een klein beetje anders..

Snelle levering.

Prachtig en heerlijk warm schapenvel. Dank jullie wel! Grt. Joost

Uitmuntende ervaring!

Goede en snelle levering. Mooi gepakt waardoor het uitpakt als een kadootje. Echt mooie vachten.

Super aankoop!

Snelle levering, goede prijs en goede service. Na zoeken naar een goede winkel met alleen basic schapenvellen, deze gevonden. Met een goed verhaal!

Schitterend

Snelle levering van een prachtige vacht

voelt en ruikt geweldig!

Zojuist het schapenvel ontvangen. Toen ik het pakketje openmaakte sloeg de schapenlucht mij al tegemoet. Geweldig zoveel natuur! Ik ben er blij mee en lig er deze winter warmpjes bij:-)

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum