Mooie site, correcte levering 👍🏻

Voor nu en nog eens !

Groot genoeg

Ik heb lang moeten zoeken naar een schapenvel die de goede maten had. Meestal waren ze, ofwel niet lang genoeg, ofwel veel te breed. Deze heeft de goede maat, is zacht om op te zitten ( in rolstoel).

Duidelijke website, snelle levering... Een super mooie schapenvacht van ijslandschaap. Daarbij ook nog nuttige onderhoudstips, dik tevreden dus.

Behaaglijke warmte tijdens de koude winterdagen.

Het gebruik van een schapenvacht heeft vele pluspunten. Het is behaaglijk warm en heerlijk zacht. Het staat heel decoratief en is gebruiksvriendelijk. Af en toe uitkloppen is voldoende. Naarmate je het genot van een vacht hebt leren kennen ga je het steeds voor meer doeleinden gebruiken. Meestal ligt onze vacht op de bank, maar wordt ook gebruikt als warm kleed voor je voeten of op een luchtbed als topper. Kortom een echte aanrader.

Geweldig,snelle levering.

Snelle levering,helemaal top. De vacht is heerlijk. Ik heb hem op een stoel liggen en zit er op. Geen zere komt meer.

prachtige kwaliteit,zeer prettig contact

Heel mooie schapenvachten, snelle verzending , prettig email contact. Ik kreeg het gevoel dat je als klant gewaardeerd wordt.

Goed in ‘t vel!

Snel goed en mooi zoals op de site.

Snelle levering en kwaliteit van het schapenvel is heel goed precies wat ik zocht.

Snelle levering en kwaliteitsvacht

Snelle levering en kwaliteit. Het is al mijn derde vacht

goed mooie vachten

gewoon uitstekend

Prima service en snelle levering

Mooie en heerlijk warme pantoffels.

Uniek exemplaar en snelle levering!

Heel blij met onze schapenvel! Een uniek exemplaar!

Prachtige schapenvellen voor een goede prijs,

Goede service, mooie schapenvellen, goede prijs. Mijn volgende schapenvellen gaan hier gekocht worden!!

Voldoet aan de verwachting

goede snelle levering van een prima product. Zeer goede prijs-kwaliteit-verhouding.

Goede .kwaliteit en schoon

Prachtig product, fijn in gebruik.

De bestelling en levering ging gemakkelijk en snel. De schapenvacht bevalt ons erg goed. Hij is erg mooi om te zien, super zacht en heerlijk in gebruik voor ons en de kinderen.

Prefect

Het is een schitterende vacht En de prijs is super betaalbaar

Hele goede service!

Hele goede service, alles snel in huis en prima kwaliteit!

Mooie vachten en snelle goede service!!

Fijn dat de bestelling en afhandeling zo snel en adequaat verloopt.

Uitstekend produkt, levering zoals afgesproken.

Een paar heerlijk warme slofjes besteld, zeer tevreden.

prima bestelsite en snelle verzending

prima bestelsite en snelle verzending

Prachtig

Waar komt het vel vandaan ? Hebben de dieren een goed leven gehad of gebruikt voor consumptie? Mijn zoon vroeg zich dit af en ik eigenlijk ook.

Correcte afhandeling van het order

Zeer mooie schapenvacht zoals wij hadden verwacht

Ik heb hier al meerdere vachtjes gekocht. Bevalt prima.

Okee

Kleur iets afwijkend