prachtige koeienhuid

Snelle levering van een prachtig koeienhuid precies de kleuren zoals op de foto staan afgebeeld. Heel tevreden met mijn aankoop

Snel en een pracht kwaliteit.

Al vaker iets gekocht en steeds weer tevreden.

Prachtig schapenvel en super service !

Erg tevreden. Had verkeerde kleur besteld en dit werd meteen opgelost. Schapenvel was een cadeau en de jarige was er blij mee. Ga zelf ook nog een bestelling plaatsen.

Geweldig!

Tijdens het bestelproces word je goed op de hoogte gehouden van jouw bestelling. De volgende dag was mijn prachtige schapenvacht al in huis! Bij de bestelling zat een A4'tje met informatie over het onderhoud, erg waardevol. Bedankt voor de goede service. Ik ben erg blij met mijn bestelling!

Snelle levering, prachtig schapenvel voor een fijne prijs.

Een prachtig schapenvel

Precies zoals op de foto en lekker warm. Snel geleverd.

Mooi product en snelle levering

Koeienvel is precies zoals op de foto erg mooi. En snelle levering is altijd prettig.

Fijne site. Goed product.

Mooie vacht , snelle levering

Mooi product, netjes verpakt, snelle levering

Het geheel van webshop, aankleding van product, bijgeleverde informatie ademt persoonlijke aandacht en passie. Een webwinkel waar je web tussen haakjes kunt zetten.

Goede communicatie, prompte levering.

Eindresultaat: we zitten nu prima in een extra vel.

Zeer professioneel

Indeling van de website duidelijk. product voldeed 100 % aan de verwachting en was zeer snel in huis

Super service!!!

Heel goede kwaliteit, super snelle levering.

Prachtige vacht eerlijk verkregen

Ik wil alleen een vacht dat met respect voor dier en natuur is verkregen. Deze vacht is dat en is ook nog eens prachtig.

Informatie klopt! Het zijn prachtige vachten!

Dit is al de 4e schapenvacht die ik bij schapenvel.nl koop, en opnieuw verrassen ze mij met de kwaliteit en de kleur van de vacht. Goede en informatieve beschrijvingen op de site, snelle levering, met nog een briefje met tips in de doos om de vacht mooi te houden. Echt een aanrader!

Prettig en adequaat

Heel prettig dat er snel wordt gereageerd op vragen . Zowel via telefoon, als via de mail. En dat er moeite wordt gedaan om de bestelling zo.s.m. de deur uit te doen. Heldere communicatie !

Super mooie schapen vachten

Ik heb 4 schapen vachten gekocht en super tevreden.. Mooi kwaliteit!

Perfecte service, en supersnel!

Aangename communicatie en perfecte afhandeling! Kan niet beter.

vlotte ervaring

alles is zeer snel gegaan , ook zeer mooie vellen

Meer dan uitstekend advies

Hartelijk dank voor het advies om voor een kleedje te gaan Bij het uitpakken even een oeps momentje van dit is veel te netjes voor ons, Maar door het gebruik wordt ie steeds mooier Heel blij mee Hartelijke groet Henry en Tonnie

Snelle, kundige en enthousiaste actie.

Na het online bestellen van drie schapenvachten had ik een toelichtende vraag. Die kon ik per e-mail stellen, de beantwoording was snel, adequaat en enthousiast. Een jaar geleden ook een vacht besteld en dezelfde ervaring. Fijn bedrijf met een duidelijke website! De bevlogenheid van de beide dames was voor mij doorslaggevend om hier te kopen, de verdere service is voor mij reden om - als ik nog eens een vacht wil hebben - opnieuw bij dit bedrijf te bestellen. Ik heb het bedrijf inmiddels ook bij anderen aanbevolen, van wie één persoon inmiddels hier een vacht gekocht heeft. Ook naar volle tevredenheid.

Wederom een fijne aankoop

Groot eco schapenvel van Ijslands schaap besteld, kort geschoren voor op de bank. Na eerdere aankopen is voldoet ook dit vel weer ruimschoots, mooi zacht en kwalitatief goed.

Veel keuze in prachtige vachten.

Prachtige vacht. Precies wat ik zocht. Vriendelijke site. Niks mis mee.

Prachtig, zoals verwacht!

Nog mooier als op de foto.

Erg tevreden!

Mooie vellen, snel geregeld en goede informatie erbij!

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum