mooie vacht en snel geleverd

nvt

Prachtig schapenvacht van uitstekende kwaliteit

De schapenvacht voldeed aan de beschrijving. Fijn dat het een eco keur heeft. Het staat heel mooi op de stoel, die nu lekker comfortabel zit. Waarschijnlijk zal ik een tweede moeten aanschaffen, want ook de kat is er heel blij mee; zij graaft zich in in de lange haren :)

Mooie schapenvellen en snelle levering

Uistekend en mooi dat er geen dieren voor het vel worden geslacht

fantastisch

ik heb er lang over nagedacht of ik deze auto hoezen zou kopen, toch gekocht en heb er geen spijt van, vele kilometers door Noorwegen gereden en heerlijk met ons "schaapje" in de rug. hartelijke groet Gerrit&Ria ter Braak

Prima kwaliteit en supersnelle levering!

Prachtige schapenvachten

Prachtige vachten en snelle levering

Prima.

Snelle bezorging en de vacht is prachtig.

Snelle service en prachtige kwaliteit

Ik heb twee eco-schapenvellen besteld die snel bezorgd werden en nog mooier waren dan beloofd

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Mooie schapenvacht, heel blij mee

Een hele mooie schapenvacht ontvangen, precies zoals op de foto. Heerlijk zacht en mooie kleuren. Verzending ging ook prima, netjes verpakt. Fijn dat er ook een beschrijving bij zat met hoe je de schapenvacht het beste onderhoudt. Al met al zeer tevreden, als we nog een schapenvacht aanschaffen zal dat weer hier zijn.

Top service en goed product!

Heel mooi schapenvacht hier besteld. Levering ging supersnel. Product ziet er net zo uit als op de foto. Heel prettig dat er een handleiding voor de verzorging van het product bij zat! Kan deze webshop alleen maar aanbevelen!

Mooi en snel

De vacht op de website gezien. Komt helemaal over als op de foto. Zeer mooi en goed gelooid. Super blij mee. Zeer snelle correcte levering . Dus voor in de toekomst zeker een aanrader om nog eens te bestellen. En fijn dat er extra informatie over het bedrijf en het onderhoud van de vacht bij zat

Helemaal top en niks op aan te merken

Goede duidelijke informatie op de website. Mooie velletjes, dit was mij tweede en zeer waarschijnlijk niet mijn laatste bestelling.

Heei tevreden

Ik ben zeer tevreden,kan niet meer ver lopen.zit daarom erg veel. Ik kan nog wel zelf uit mijn stoel komen.sta op stoel. Dit vel is erg fijn door dat ik veel op sta. Heel tevreden. Met vriendelijke groet, Me vanstraalen

Makkelijk, geen problemen

Ik had een zitzak besteld en kreeg daarbij een persoonlijke email of ik wel gelezen had dat de verzend tijd 8 tot 10 dagen was. Na 7 dagen kon ik het ophalen bij een post nl locatie. Prima, ik zou weer van deze site bestellen.

Snel geleverd, en goede kwaliteit.

Elke vacht is prachtig. Ben de schapen en jullie dankbaar.

Tot nu toe een aantal schapenvachten gekocht. Ze liggen verspreid in mijn huis, zelfs als badmat. Mijn kat uit Lesbos (19 jaar geleden meegenomen) die daar buiten tussen de schapen sliep is er ook helemaal dol op. Laatst twee medicinale vachten voor mijn moeder en zus gekocht. Die slapen nu zonder al te veel pijntjes. Ik kijk regelmatig naar jullie site. Ik word daar vrolijk van. Ben bang dat ik een groter huis moet kopen. Verzending gaat super snel. Goed verpakt. Op berichtjes krijg ik direct adequaat antwoord. Jammer dat ik niet in de buurt woon, anders was ik al langs gekomen.

Snelle levering, mooi schapenvel dat aan de verwachtingen voldoet

Commetentaar hierboven plus het aantal sterren lijkt mij voldoende

Zeer mooi vacht

Mooi groot en wit. M'n kat is er helemaal weg van!

Een van de betere dierenvacht webshops

Prachtige vachtjes, veel keuze, vriendelijke service, snelle levering. Heb je een vacht nodig om je interieur op te pimpen, dan moet je bij deze webshop zijn!

Makkelijk besteld en snelle levering

Het schapenvel was eenvoudig besteld en snel geleverd. Het product ziet er heel mooi uit.

Heel goed bevalle

Geen verbetering te bedenken. Alles loopt gesmeerd. Snelle reactie, goed verpakt en hele mooie producten.en ook nog een snelle bezorging via post.nl

Het schapenvel had ik 2 dagen later thuis. Een heel mooi, precies als de foto. Helaas was het schapenvel te zwaar, had een extra groot formaat besteld, door de grootte en heb het teruggestuurd met een berichtje. Het was geen probleem. Ik ga zeker over een paar weken een ander vel bestellen wat kleiner en lichter kwa gewicht. Prima service dus..

Had niet beter gekunt!

Mooi product (2 schapenvellen). Mooie prijs (sale, 2 voor 100). Snelle reactie van verkopers. Vriendelijke verkopers. Goede service. Alle vragen werden duidelijk beantwoord. We wisten precies wat we kregen (qua afmetingen maar ook qua kleur) omdat dit precies en duidelijk verteld werd. Wij zijn super tevreden!

Snel geleverd, zo tof als op het plaatje & enthousiaste service

Snel geleverd, zo tof als op het plaatje & enthousiaste service