Pluspunten
Mooi verhaal, goed produkt, snelle levering!
Pluspunten
Heel mooie kwaliteit vachten.
Pluspunten
Helemaal blij mee Thanks
Pluspunten
mooie vachten, fijn dat jullie milieuvriendelijk werken
Verbeterpuntenhebben jullie ooit overwogen om voetenzakken te maken? Beetje ouderwets maar het is zo lekker warm
Beste Anne, Hartelijk dank voor je bericht. Ik mail je even, want ik heb wel nog een paar voetenzakken. Ze staan niet online, dat klopt. Je ontvangt zo foto's van me!
Pluspunten
Mooie collectie Mooie producten
Pluspunten
Mooie spullen tegen een goeie prijs
VerbeterpuntenAangeven dat de vachten een nogal *sterke* geur hebben...
Dank voor je beoordeling! Niet alle vachten hebben een sterke geur (we hebben verschillende leveranciers: sommige vachten ruiken als ze net binnen zijn naar zeep ;) en veel mensen vinden de geur juist bij het 'product' horen. Vandaar dat we er op de site niks over zeggen: 'geur' is een lastig, subjectief begrip... Bovendien vervliegt de geur heel snel. Ik mail je tips om de geur snel te laten vervliegen. Hartelijke groet, Edith
Pluspunten
Ik vind het zeer goed dat jullie een eerlijke beschrijving geven bij de schapenvachten: zoals een verfrest van de stempel of een herstelde naad. Zo let men ook beter op de detail en word je niet negatief verrast. Eerlijkheid stel ik zeer opprijs.
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt met uitgebreide info over onderhoud
Pluspunten
Altijd leveren wat ze laten zien. De herkomst van de vachten is geweldig goed over na gedacht
Pluspunten
Het is zo belangrijk te weten waar het schaap vandaag komt en zijn leef omstandigheden.
VerbeterpuntenSite is beetje ouderwets qua uitstraling.
Pluspunten
Makkelijke website om te bestellen. Snelle levering naar Spanje (was geen probleem) en de kleur is zoals op de site. Helemaal top dus
Pluspunten
Goed en sympathiek verhaal, betrouwbaar en snel.
Post NL. Heeft 4 keer de bezorgtijd veranderd, het werd zelfs een dag later, maar daar kunnen jullie niets aan doen.
Pluspunten
Pluspunten
Zeer vriendelijk en persoonlijk contact. Snel schakelen en behulpzaam. Hoogwaardige natuurproducten. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Ik heb niets negatiefs te melden over dit bedrijf. Ik volg schapenvel.nl op Facebook en stuitte zo op een geweldige actie. Hij leek te mooi om waard te zijn maar niets is minder waar. Ivm vakantie verzochten wij een uitgestelde verzending. Dit was mogelijk en de communicatie hierover was snel en erg vriendelijk! De vachten zijn prachtig, groot en diervriendelijk. Precies wat we wilde. Heel erg blij met de service en het product!