Pluspunten
Vriendelijke mensen, uitstekende informatie, ecologisch, betrouwbaar gevoel erover
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alles is top geregeld.Ben heel blij met mijn schapenvacht.Goede kwaliteit,keurig verpakt en ook een goede beschrijving erbij hoe je de vacht moet onderhouden.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heel klant vriendelijk en super kwaliteit. Echt een aanrader
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prachtige vachten gekregen, snel en keurig verpakt, nadat ik ongezien durfde te bestellen. Dat ik dát vertrouwen heb in een webshop, geeft wel aan hoe goed ze zijn! Hoewel ik de eigenaren niet persoonlijk ken, voelt het alsof dat wel zo is en alsof de webshop mijn favoriete adresje in de stad is. Fijne winkel, prachtige vachten en zo fijn dat je ze per stuk kunt bekijken op de website!
Pluspunten
Gewedige product
Pluspunten
Je ziet gelijk dat het een mooie kwaliteit heeft. En de enthousiasme hoe jullie dit samen doen.
VerbeterpuntenWebsite de plaatjes kunnen niet vergroot worden om de kleur beter te zien.
Pluspunten
Snelle service, duidelijke communicatie, prachtig product. Voldoet helemaal aan onze verwachtingen!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Geweldige communicatie, snelle levering, en heel behulpzaam. Heb 2 prachtige vachten van ze gekocht. En wil er nu weer 2 kopen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levertijd. Duidelijke website en de foto's komen goed overeen met de werkelijkheid. Ik vind het een prachtig product. Ben erg tevreden met de Ierse schapenvacht. Zo zacht ....... Ook ben ik erg tevredenheid over de bijgeleverde instructies over het verzorgen van de huid. En ik vond het ook leuk om te lezen waar het schaap geleefd heeft. Top!
Pluspunten
Vriendelijk, behulpzaam kortom super service. Bestellen en de volgende dag al bezorgd, goed ingepakt. Een echte aanrader!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prachtige vachten, grote maten tegen een superprijs. Dank je wel Edith!
Pluspunten
Wat een mooi bedrijf met gepassioneerde mensen om eerlijke, mooie producten te verkopen. Website overzichtelijk en levering supersnel!
VerbeterpuntenNiets.
Pluspunten
Keurige afhandeling!!!
Pluspunten
Vriendelijke communicatie, men denkt met je mee en maakt het je graag naar de zin. De vachten zijn prachtig en van erg mooie kwaliteit.
Pluspunten
Mooie vachten en snelke levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Een gezellig bedrijf met mooie goede artikelen.