Pluspunten
Vriendelijk, duidelijk verhaal, goede service
Pluspunten
ruime sortering, vriendelijke afhandeling, goede prijsstelling
Pluspunten
Je kan vachtjes misschien goedkoper elders vinden, maar dan heb je zeker niet iets van deze kwaliteit. Superblij met mijn vacht, hij is prachtig.
Pluspunten
Edith snapte wat ik hebben wilde en toverde dat tevoorschijn. Het is nu nog even afwachten wat de meubelmaker ervan vindt.
Pluspunten
Snelle en goede levering
Pluspunten
Leuk, betrouwbaar bedrijf van 2 mensen met een passie. Hoe Edith het bedrijf ooit begonnen is, vond ik leuk om te lezen.
Pluspunten
supersnelle levering en prachtige vachtjes, heb er nu 2, maar wil er nog veel meer
Pluspunten
Overzichtelijke website met duidelijke informatie. Na het bestellen (diverse betaalmogelijkheden) worden de producten zeer snel verzonden en bezorgd.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Duidelijke website met prachtige vachten voor een faire prijs. Snelle levering.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Dit is een eerste bestelling, dus ik moet nog bekijken of de schapenvacht aan de eisen voldoet.
Pluspunten
voor de tweede keer besteld, in een woord super
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Mede door de vriendelijke website heb ik voor Schapenvacht gekozen.
Pluspunten
Prachtig product! Snel geleverd en goede prijs een nette omschrijving erbij over de behandeling van het product. Ik beveel dit bedrijf zeer zeker aan.
Pluspunten
Goede kwaliteit en zoals afgebeeld.