Pluspunten
Snelle levering, fijne communicatie.
Pluspunten
super goeie informatie....en eco gericht
Pluspunten
Al twee vellen besteld. Prachtige kwaliteit, voldoet precies aan de omschrijving en foto.
Pluspunten
geweldige kwaliteit schapenvacht! Bevalt heel goed! Mooi dichtbehaard en goed kort geschoren. Snelle levering en duidelijke website. Kortom: wij zijn uitermate tevreden!
Verbeterpuntengeen verbeterpunten nodig
Pluspunten
Een overvloed aan keuze. Ongetwijfeld de mooiste en.bijzonderste vachten van Benelux. Zeer klantvriendelijk. Een echte aanrader.
Pluspunten
Sympathiek verhaal, goede uitleg over bijvoorbeeld wel/geen eco-keurmerk. Mooi eenvoudig en to the point taalgebruik. Op de achterkant van het door mij bestelde vel zouden roestplekken zitten, daar werd voor gewaarschuwd. Ik moest er echter goed naar zoeken voor ik ze zag. Prachtige vacht, ik ben er vreselijk blij mee.
VerbeterpuntenGeen.
Het is misleidend om te zeggen dat ze niet voor de vacht geslacht zijn. In de bijgesloten folder lees je dat ze voor het vlees zijn geslacht en zo verkrijg je dus ook de vacht. En het schapenvel stinkt ontzettend.
Beste mevrouw Koningh, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat jammer om via deze weg te moeten vernemen dat u niet tevreden bent. Het schaap is inderdaad voor het vlees geslacht. Niet voor de vacht dus. De vacht is een restproduct. Deze info staat uitgebreid, op verschillende pagina's, op mijn site te lezen. De geur verdwijnt in de loop van de tijd, net zoals dit gebeurt met een nieuw leren bankstel, schoenen of tas. Ik zal u hier enkele tips voor sturen om dit te bespoedigen. Wanneer u de vacht alsnog wilt retourneren of ruilen, dan kan dat uiteraard. Mailt u dan alstublieft even naar [email protected] Hartelijke groet,Edith Reinhardt