Pluspunten
Wat een geweldig bedrijf is Schapenvel.nl. Edith en haar medewerkers leveren kwaliteitsproducten voor een zeer schappelijke prijs. Ga zo door mensen!
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Snel geleverd , perfect tegen doorliggen
Pluspunten
top service!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Erg mooi produkt voor een nette prijs.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prachtige schapenvellen voor een goede prijs
Verbeterpunten-
Pluspunten
duidelijke website, snelle service, mooie vachten
Verbeterpuntenaangeven welke diktes voor wát voor functie prettig zijn
Pluspunten
Duidelijke site. Prettig contact, denken met je mee. Snelle en keurige levering. Kortom zeer tevreden en zal het zeker aanbevelen.
Pluspunten
Eerlijke informatie, snelle levering.
VerbeterpuntenIets te prijzig
Pluspunten
Prettige (mail) communicatie met snelle reactie. Prima kwaliteit/prijs verhouding. Snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heel fijn dat van elke vacht een foto beschikbaar is. Elke vacht is anders dus op deze manier kan je de juiste keus maken.
Pluspunten
Snelle reactie op vragen
VerbeterpuntenMeer details over het ras schaap bijvoorbeeld of waar ze vandaan komen
Pluspunten
Mooi schapenvel van goede kwaliteit. Leuk persoonlijk verhaal erbij!
VerbeterpuntenDe website kan overzichtelijker en een professionelere uitstraling krijgen.
Pluspunten
Zeer mooie vacht, superzacht, kleur is precies zoals ik verlangde. Zeer vlotte communicatie, zeer snel en duidelijk antwoord op vragen Vacht is goed verpakt, levering met track & trace
Pluspunten
snelle levering en betrouwbaar. Product zoals op de site wordt weergegeven.
Pluspunten
Alles duidelijk en compleet weergegeven