Als je een huid bekeken hebt op de website, moet je weer vooraan beginnen. Het zou handiger zijn als je gelijk weer terug bent waar je was.
Pluspunten
Je krijgt wat je ziet. Een mooi product tegen een prima prijs ... en snel geleverd.
Pluspunten
snel en goed verpakt .
Pluspunten
Zeer aangenaam contact en snelle correcte afhandeling. De vellen zijn van een zalige kwaliteit!
Pluspunten
Duidelijk fijne en snelle communicatie. En prachtige schalenvacht
Pluspunten
Het schapenvel dat ik ontving is van een prachtige kwaliteit: heel zacht, warm en mooi. De levering was snel en de begeleidende brief was prettig van toon en heel informatief.
Pluspunten
Binnen 48 uur mijn bestelde schapenvel in huis, zelfs in deze drukke maand! Super service en heldere communicate.
Pluspunten
Zeer snelle reacties en levering
Pluspunten
Het spreekt ons aan, waar de vachten vandaan komen.
VerbeterpuntenIk denk, dat de bestelling via postnl vertraagd is door het aantal pakjes, dat aangeboden wordt in deze tijd. Een dag tevergeefs gewacht. De tweede dag na de aangekondigde tijd. Jammer.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie.
Pluspunten
open communicatie, snelle reactie en levering en perfecte service! Al mijn derde velletje besteld en heel erg blij met de oprijs kwaliteit
Pluspunten
Super snelle levering, prachtig schapenvel.
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit
VerbeterpuntenIets minder wit als start pagina gebruiken
Pluspunten
Het idee dat je een schapen vel kunt uitkiezen en dat deze geleverd wordt vindt ik mooi idee. Bij de vellen zit een duidelijke beschrijving over de oorsprong en verdere behandeling van het schapenvel.
VerbeterpuntenWat u zelf ook aan gaf in uw begeleidend schrijven, dat de herkomst niet te traceren is. Zou mooi zijn als je voor je besteld ongeveer weet welk gebied de vacht vandaan komt.
Beste, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. De reden waarom de herkomst niet verder dan op landniveau te geven is, ligt in het feit dat de vachten met een paar honderd tegelijk gelooid worden. Deze vachten zijn afkomstig van verschillende (hobby)boeren. Wil men de vachten na het looiproces kunnen traceren op 'boerniveau' dan moeten de vachten allemaal gemerkt worden, en na afloop weer gesorteerd worden. Dit is een kostbaar, want handmatig proces. Om deze reden gebeurt dat dus niet. Ik vind dat zelf ook wel jammer :) Met hartelijke groet, Edith Reinhardt
Pluspunten
Heldere informatie op website en komt overeen met geleverde product
VerbeterpuntenGeen