Pluspunten
Mooie website! Snelle levering! Goede en mooie kwaliteit van mijn schapenvacht!
Pluspunten
goede service, prachtig product, snelle levering, netjes verpakt
Pluspunten
Zeer tevreden over de geleverde schapenvacht en de afhandeling.
VerbeterpuntenUit de correspondentie blijkt niet helemaal waar het vel vandaan komt. Ik ben zeer tevreden over alles, maar zou nog meer tevreden zijn met een soort keurmerk, dat het schaap een goed leven heeft gehad.
Pluspunten
Zeer vlotte levering, geen overdreven verpakkingsmaterialen en een heldere website.
Pluspunten
Snelle reactie op een vraag Binnen 2 dagen bezorgd Schapenvacht ziet er netjes uit
Als je een huid bekeken hebt op de website, moet je weer vooraan beginnen. Het zou handiger zijn als je gelijk weer terug bent waar je was.
Pluspunten
Je krijgt wat je ziet. Een mooi product tegen een prima prijs ... en snel geleverd.
Pluspunten
snel en goed verpakt .
Pluspunten
Zeer aangenaam contact en snelle correcte afhandeling. De vellen zijn van een zalige kwaliteit!
Pluspunten
Duidelijk fijne en snelle communicatie. En prachtige schalenvacht
Pluspunten
Het schapenvel dat ik ontving is van een prachtige kwaliteit: heel zacht, warm en mooi. De levering was snel en de begeleidende brief was prettig van toon en heel informatief.
Pluspunten
Binnen 48 uur mijn bestelde schapenvel in huis, zelfs in deze drukke maand! Super service en heldere communicate.
Pluspunten
Zeer snelle reacties en levering
Pluspunten
Het spreekt ons aan, waar de vachten vandaan komen.
VerbeterpuntenIk denk, dat de bestelling via postnl vertraagd is door het aantal pakjes, dat aangeboden wordt in deze tijd. Een dag tevergeefs gewacht. De tweede dag na de aangekondigde tijd. Jammer.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie.