Gewoon goed

Prima verpakt en snel geleverd

Snelle levering, prachtige vachten, heel blij mee!

Ik was blij verrast door de kwaliteit van de vachten. Helemaal top!

Prachtig

Hij is prachtig mooi van kleur ook. ben er heel blij mee ik zou zeker een andere keer weer meer bestellen bij jullie top

Supermooie vacht maar stinkt enorm

De geur vervliegt helaas toch niet, ben al weken verder, luchten en andere tips werken helaas niet. De hele veranda ruikt naar mest. Daardoor zijn de vachten helaas niet bruikbaar. Bij twijfel stuur ze binnen de retournering terug!

Prettig contact, goede service, snelle levering

Mijn bruine schapenvacht ligt te pronken op de bank. Ik ben er heel blij mee. Goede kwaliteit en prettige service.

Fijne communicatie Goede kwaliteit Doen wat ze beloven

Super snel en netjes geleverd, mooi product.

Zeer tevreden.

Goede kwaliteit

Prachtig mooi product!

Ik ben zeer tevreden met mijn grote schapenvacht. Hij past mooi over mijn stoel heen.

Ģeweldig

Geweldig mooi.Een aanwinst op mijn eettafel.

Hele mooie vacht!

Supersnelle levering. Binnen 3 dagen in huis. De vacht is ook mooi en netjes. De keuze is enorm. Geen spijt van mijn aankoop. Ik ga hem gebruiken op de camping.

Besteld en snel binnen, goede website,

Goede service, duidelijke web site. Snelle levering,mooie kwaliteit, ik ben erg tevreden en de honden liggen heerlijk op hun vachten.

Super winkel

Super vriendelijke mensen en top producten. Heel blij mee

Snel ontvangen en zeer mooie kwaliteit

Prachtig vachtje, snel geleverd!

Prachtig vachtje, snel geleverd

Mooie schapenvellen en snel milieubewust geleverd

Al een tijdje gekeken op de site, toen kwam er voor mij een mooie aanbieding voorbij. Eigenlijk blind besteld omdat je het van een foto beoordeeld. Goed op de hoogte gehouden over de verzending. Toen het pakketje kwam vol spanning uitgepakt en zeer tevreden over kwaliteit kleur en grote van de vellen. Staan erg mooi op de bank buiten.

Snelle service, netjes en snel opgestuurd met een leuk kaartje erbij. Schapenvel erg mooi, wel wat dunner dan gedacht.

Mooi bedrijf

Hele goede service en twee prachtige vachten ontvangen voor mn hondjes. Die genieten er elke dag van

Een prachtig product voor een goede prijs. Duidelijke en eerlijke omschrijving. Snelle levering.

Alles ging prima. Besteld en je wordt goed op de hoogte gehouden en het was snel in huis. En ik ben heel erg tevreden over het mooie vacht. Het ligt prachtig in mijn woonkamer. Bedankt !!!! Toppers

Prachtige schapenvel

Zeer goede levering, prachtig product.

Top ervaring

Voldoet aan de verwachting snel verzonden en mijn dieren vechten om een plek op het velletje :D

Super goed product; super snelle levering

Ik heb al meerdere schapenvachten besteld voor in de campervan. Echt super lekker ook bij warmte.

Overtreft verwachtingen

Wauw, wat een mooie vacht! Goede prijs voor een prachtige kwaliteit. Bestelproces eenvoudig, maar doeltreffend. Dikke 10 voor het geheel. Dankjewel!

Een snelle levering en goede service

Mooie schapenvellen en voor een redelijke prijs. Na bestelling zeer snelle levering.

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum