Pluspunten
prima produkt en snelle levering Perfect!
Pluspunten
Snel transport Correcte communicatie en afhandeling!
Pluspunten
Duidelijkecommunicatie op website met opening tijdens de feestdagen. Product keurig op tijd geleverd.
VerbeterpuntenWebsite is iets gedateerd maar werkt prima
Pluspunten
Value for money! Geen verrassingen tussen het bestelmoment en ontvangst. Top producten en dito service.
VerbeterpuntenBlijf bestaan!
Pluspunten
Goede, snelle en vriendelijke communicatie
Pluspunten
Ik geef eigenlijk zelden een beoordeling, nu een uitzondering. Gewoon omdat dit bedrijf een van de parels is die je dan tegen komt. Een heldere website, eerlijke informatie, eerlijk product. De prijs kan iets hoger uitvallen dan je misschien elders tegenkomt. Heb je het product is huis dan weet je waarom! Prachtige kwaliteit, mooi en goed verpakt en heel snel geleverd. Kortom: een zeer tevreden klantje jullie weet te vinden voor een volgende keer!
Pluspunten
Ik heb bewust gezocht naar schapenvel van dier dat niet gedood is alleen voor het vacht.
VerbeterpuntenGeen. Ik vond de foto van de vacht goed overeenkomen met de werkelijkheid.
Pluspunten
Mooie schapenvachtje voor een heel redelijke prijs.
VerbeterpuntenGeen!!
Pluspunten
Topservice. Snel en betrouwbaar. Niets op aan te merken.
Jammer dat een van de twee schapenvachten kleiner was dan de minimum maat die aangegeven was!!!
Pluspunten
Vacht was prachtig!!! Precies zoals afgebeeld.
Pluspunten
Ik had hier veel eerder aan moeten denken. Geen last meer van drukplekken,slaap beter.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heel tevreden, fijn en goed contact en aflevering.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke foto's en instructies op de website, schapenvel komt goed overeen met foto.
Pluspunten
als je een vraag stuurt krijg je snel antwoord. Ze zijn makkelijk over het maken van speciale afspraken. Erg mooie vachten!
Pluspunten
Prachtige kwaliteit Nette verpakking Snelle afhandeling
Verbeterpunten1 vacht " met staartje" wilde we bijbestellen maar was al uit het assortiment
Pluspunten
de info brief met geschiedenis en afkomst geefg net dat beetje extra en geeft gezicht aan het bedrijf
Verbeterpuntenwebsite anders indelen, makkelijker maken v mobiel gebruik, verder niks.