Geen. De communicatie was vlot en helder en afspraken werden nagekomen. Over de kwaliteit kan ik nog niet oordelen, maar de vachten zijn wel supermooi en superzacht! Ik heb voor jullie bedrijf gekozen omdat de vachten ecologisch en zonder schadelijke stoffen zijn.
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Prima, snelle levering. Goed aanbod.
Pluspunten
Pluspunten
Alles top, thnx!
VerbeterpuntenNope
Pluspunten
Erg mooie schapenvacht!
VerbeterpuntenEén minpuntje: website is niet meer van deze tijd. Werkt wel correct!
Beste Francis, Hartelijk dank voor je beoordeling. Het doet me veel plezier te mogen horen dat de vacht naar je zin is. Het spijt me wel dat je de site niet meer van deze tijd vindt. Ik maak 'm zelf om kosten te besparen :) Gelukkig werkt hij wel naar behoren :) Groetjes, edith
Pluspunten
Wilde al eerder reageren. Hele snelle bezorging van een super mooi schapevel voor mijn vader (voor het voorkomen van doorliggen). Heel leuk hoe jullie jezelf prive hebben voorgesteld.
Pluspunten
Zeer tevreden over de snelle reacties via de mail, de snelle verzending en het terug betalen van het aankoopbedrag.
Pluspunten
Het bestelde schapenvacht kwam overeen met de gegeven beschrijving tegen een gunstige prijs. De verpakking en de levering, zoals de bijgevoegde beschrijving over het onderhoud van het vacht liet niets te wensen over. Supermooi vacht !!!
VerbeterpuntenDe website kwam mij tijdens mijn zoektocht een beetje ouderwets voor, maar ik kon prima vinden wat ik zocht en de betaling was ook zo geregeld. Het moet ook niet alles superflitsend modern zijn...
Pluspunten
supersnelle levering
Pluspunten
supersnelle levering, zeer klantvriendelijk!
VerbeterpuntenIk zou er geen kunnen bedenken