Pluspunten
Heb niks negatiefs te melden..de verzending was supersnel en het schapenvel is van perfecte kwaliteit.
Pluspunten
Mooie producten. Snelle en correcte verzending.
Pluspunten
Snelle service en vacht zag eruit zoals op de foto. Bedankt, Groet Jeanine www.etsy.com/shop/JJePa
Pluspunten
Heel klantvriendelijk en prettig in de communicatie!
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over schapenvel.nl. De informatie op de site is duidelijk en het geleverde product komt precies overeen met mijn verwachtingen ervan. Het product is netjes afgeleverd, zelfs voorzien van een behandeladvies.
Pluspunten
Retourzending snel en correct afgehandeld.
Pluspunten
duidelijk website, goede foto's, product kwam goed overeen met de getoonde foto snelle service: het was erg snel bezorgd: erg fijn
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ruim assortiment, leuk aanbod en keuze, De beschrijving die bijgevoegd wordt is helder en handig om te lezen.
VerbeterpuntenFoto's huiden komen mooier over dan daadwerkelijke huid.
Beste Sander, Dank voor je beoordeling. Wat jammer dat ik langs deze weg moet horen dat je niet echt tevreden bent. Als gevolg van individuele kleurinstellingen op de computer kunnen de tinten anders overkomen, dat klopt. Het scheelt ook of je bij dag- of kunstlicht kijkt. Bij LED of TL. Uiteindelijk bepaalt de lichtval in jouw interieur de daadwerkelijke tint. Daarom mag je ruilen of retourneren. Geen probleem. Mail je me even op [email protected]? Hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
De service is uitmuntend. En de kwaliteit van het product is goed. Ik ben al vele jaren klant bij dit bedrijf. Ik zal zeker mijn pantoffels blijven bestellen bij Schapenvel.nl.
VerbeterpuntenDe leverancier van de pantoffels heeft andere zolen gebruikt. Deze zijn dunner en geven een klik. Misschien een discussiepunt tussen leverancier en Schapenvel om het te houden bij de oude zolen.
Hallo Sandra, Dank voor je beoordeling. Jouw verbeterpunt is een tikje kort door de bocht, want niet alle paren hebben de klik hoor. Van de tientallen paren die ik de afgelopen dagen verkocht heb, ben jij de enige... (zul je altijd zien, hihihi) Ik heb een aantal klanten benaderd en zij hebben dit probleem niet. Jouw paar stuur ik, als ik het retour heb gekregen, door naar de leverancier voor nader onderzoek. Ik wens je lekker warme voeten van het nieuwe paar dat, als het goed is, vandaag bij je bezorgd wordt! Groetjes, edith
Pluspunten
Heldere uitleg op website, met persoonlijke en liefdevolle aandacht voor hun producten; ook fijn om te weten dat het dier niet geslacht is om zijn vacht bv.
Pluspunten
Snelle effectieve afhandeling en communicatie
Pluspunten
Pluspunten
Goede kwaliteit, snel bezorgd
Verbeterpuntengeen