Pluspunten
heel tevreden
Pluspunten
Top, ik ben heel blij met de mooie schapenvachten. Eerst 1 besteld om te kijken hoe dat was, daarna nog eentje want ik ben erg tevreden. Snel geleverd, goede beschrijving i.v.m. dier en milieu vriendelijkheid. de hogere prijs wil ik wel betalen voor kwaliteit en goede herkomst en betrouwbare levering.
VerbeterpuntenDe kleur van de foto's is niet helemaal zoals de kleur in het echt; die is mooier. Ook zou ik de foto's graag wat meer willen kunnen uitvergroten op details.
Pluspunten
Verzorgde en informatieve website. Snelle levering. Mooi product.
Pluspunten
Mooie duidelijke website en n snelle service!
Pluspunten
Bijzonder vriendelijke en zorgvuldige behandeling van de klanten.
Pluspunten
Erg duidelijk hoe jullie te werk gaan! En echt leuk dat er een beschrijving bij de vacht zit van herkomst.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Bestel al jaren hier m'n schapenvachten. Altijd de volgende werkdag de vachten geleverd. Alles is gewoon dik in orde.
Pluspunten
Alles, maar dan ook alles is voor ons perfect verlopen.
Pluspunten
Goede communicatie, betrouwbaar, alles prima.
VerbeterpuntenVooral houden zo!
Pluspunten
Heldere foto's en goede info!
VerbeterpuntenTja, t blijven prijzige 'gadgets' :)
Pluspunten
Mooie website, leuke producten
Pluspunten
Snelle service en goede vriendelijke afhandeling toen het vel niet voldeed aan verwachting (kleur)
Pluspunten
Snelle levering ,lekker warm ,je kan zo even naar buiten lopen.
VerbeterpuntenIk las koop n grotere maat als dat je hebt,maar een slof is nu te groot de linkerkant.de rechter kan zit goed maar boven op mijn voet knelt hij,ik hoop dat die strak even ruimer gaat zitten ,en dat de andere links niet groter word.