Pluspunten
mooie vachten ziet er prachtig uit en schoon goed gelooid
Verbeterpuntenniet vermeld dat mijn vacht uit 2 vachten bestaat aan elkaar genaaid !
Pluspunten
Goede service, mooie vachten, zorgvuldig verpakte levering, een aanrader!
Pluspunten
fijn dat t allemaal op natuurlijke basis is.
Pluspunten
Goede kwaliteitsproducten, snelle levering, fijne communicatie!
Verbeterpuntengrotere foto's / inzoommogelijkheid
Pluspunten
Goede info over de kwaliteit van de aangeboden vachten. Vlugge reactie op emails. Snelle verzending.
Pluspunten
Hele snelle service.
Pluspunten
What you see is what you get. Prima prijs/kwaliteit verhouding.
Pluspunten
geweldige kwaliteit, snelle levering en wat voor mij belangrijk is: dierenwelzijn en milieu zijn belangrijk
Pluspunten
Ben tevreden over de mooie vacht!
Pluspunten
Kwaliteit prijsverhouding prima!
Pluspunten
ik had de vellen in Ede al op de markt zien liggen, dezelfde avond een besteld! Mooi bruin vel, ook lekker groot, 2 dagen later al in huis. Goede, uitgebreide beschrijving er bij voor onderhoud van het vel. Ik ga hier denk ik nog veel plezier van hebben.
Verbeterpuntenmisschien kleine kaartjes met websitegegevens voor op de markt? (die had ik dus niet maar ik herkende het bedrijf aan de hond)
Pluspunten
Heel goede, snelle en vriendelijke service!
Pluspunten
producten van prima kwaliteit , hele snelle levering ik ben een tevreden klant
Pluspunten
Prachtige vacht. Komt goed overeen met plaatje, zelfs nog mooier. Beschrijving kloppend, betrouwbaar. Heel erg leuk dat de vacht per exemplaar te bekijken is en de vachten zo mooi en speciaal zijn. Het geleverde verhaal en uitleg bij de vacht heel leuk. De passie voor de vachten is goed te merken aan de kwaliteit.
VerbeterpuntenWebsite haperde met winkelmandje, knopje viel uit beeld op telefoon. Website eenvoudig maar wel prima bruikbaar en overzichtelijk.
Pluspunten
Snelle,correcte levering
VerbeterpuntenRechtsstreeks bellen was niet mogelijk,dat was wel fijn geweest